News

Met deze glow-in-the-dark fleecedeken van Action wordt bankhangen nóg knusser

Inmiddels hebben we de herfst alweer bereikt, dus het zal niet lang meer duren voordat we avonden binnen op de bank doorbrengen. En dat is stiekem ook best wel lekker, toch? Lekker knus met een kopje thee en een dekentje op de bank, niets meer aan doen. En met deze glow-in-the-dark fleecedeken van Action wordt bankhangen nóg knusser.

Helaas, de warme dagen zijn echt voorbij. Maar toch heeft de herfst, en ook de winter, ook wel z’n charmes. Zo is het natuurlijk heerlijk om met een dekentje op de bank te kruipen. Bij Action dachten ze er ook zo over. Maar, ze hebben nog iets extra’s toegevoegd. De winkel verkoopt nu namelijk een glow-in-the-dark fleecedeken. Als dat er niet heel erg gezellig uitziet, dan weten wij het ook niet meer.

Glow-in-the-dark fleecedeken bij Action

Je koopt de glow-in-the-dark fleecedeken alleen in de fysieke winkels van Action, voor €7,49 per stuk. Je kunt kiezen uit drie verschillende dekens, namelijk: roze, blauw en grijs. De patronen die op de deken te zien zijn, die geven licht tijdens de donkere uren. Shoppen, deze musthave!

Bron: actionBeeld: iStock

Must reads 👀