Lifestyle

Dit zijn de leukste adresjes om pompoenen te kopen

Halloween komt eraan en hoe leuk is het om een fotoshoot te houden met allemaal pompoenen of creatief aan de slag te gaan met de vrucht. Wij hebben daarom ook de leukste adresjes om pompoenen te kopen voor jou op een rijtje gezet!

Pompoenboerderij Onderdijk

Bij de pompoenenboerderij Onderdijk in Wevershoof kun je een dagje wandelen in de natuur heel goed combineren met pompoenen kopen op de boerderij. Wevershoof ligt namelijk aan het IJsselmeer en hier is de omgeving echt prachtig. Mocht je het hier nou zo leuk vinden, dan zou je hier ook een nachtje kunnen overnachten in een van de B&B’s die het dorp te bieden heeft. Dat klinkt fun!

Tuinderij de Marlequi

Voor een leuke Instagramfoto zit je bij Tuinderij De Marlequi in Warmehuizen op het juiste adres. De pompoenen zijn hier namelijk heel leuk uitgestald en de keuze is reuze. Mocht je hier een fotoshoot met jouw vriendinnen houden is het super leuk om aan het einde van de shoot ook pompoenen te kopen en mee naar huis te nemen. Hier kun je namelijk heel erg creatief mee zijn, maar mocht de creativiteit bij jou ontbreken dan is dit ook geen probleem. Je kunt bij de tuinderij namelijk ook een toffe workshop pompoen uithollen volgen. Al met al genoeg reden om deze tuinderij te bezoeken!

De Pompoenerie

De Pompoenerie in Lopik heeft naast erg kleurrijke pompoenen ook leuke herfststukjes met pompoenen die je kunt kopen. Maar je kunt ze ook zelf maken en er een persoonlijk touch aan geven. Neem bij deze pompoenenboerderij een aantal pompoenen die jou heel erg aanspreken mee en ga thuis creatief aan de slag. Wedden dat er iets leuks uitkomt waar je het nergens zo zal gaan zien!

Pompoenenboerderij Bos

De Pompoenenboerderij Bos in Opperdoes is een pompoenen walhalla die je dit najaar moet hebben gezien en zoals ze het zelf zeggen is het in de herfst een oranje zee aan pompoenen bij hen, dat klinkt toch super leuk? Naast dat de boerderij zijn charmes heeft, kun je de pompoenen kopen voor prikkie. Zo betaal je voor sommige pompoenen maar drie euro, waar je heel erg betaalbaar lekkere recepten mee kunt koken. Kortom deze schattige boerderij kun je niet aan je neus voorbij laten gaan…

 

Leemans pompoenen

De pompoenenboerderij Leemans pompoenen zit in het Brabantse Dongen en verkoopt naast heel veel verschillende soorten pompoenen ook heerlijke ingevroren pompoensoep. Dat is ideaal na een dagje struinen over de boerderij, right? De website van de boerderij heeft verschillende soorten recepten die je met pompoen kunt bereiden. Zoals verschillende soorten soep en een pompoencake. Hoe leuk is het om tijdens een Halloween feestje dan zo’n cake op tafel te kunnen zetten? Wij zeggen spring in de auto, want dit wordt een roadtrip pompoenen kopen in Dongen! 

 

Beeld: I Stock