Films & Series

8x de cheesiest Hallmark films op Videoland

Of het nu aan je period ligt of dat je gewoon even zin hebt in een film waarbij je je verstand op nul kunt zetten; cheesy films zijn eigenlijk ontzettend heerlijk en stiekem ook gewoon een guilty pleasure. We hebben de acht cheesiest Hallmark films voor je uitgezocht (en ze staan ook nog eens allemaal op Videoland). 

Hallmark films op Videoland #1 – A Wedding To Remember

In A Wedding To Remember staan Olivia en Brian tegenover elkaar in hun werk en hebben niet dat je zegt de beste relatie. Tot hun afgrijzen zijn ze bruidsmeisje en getuige op dezelfde bruiloft en wanneer ze merken dat de bruiloft niet helemaal op rolletjes loopt, besluiten ze de strijdbijl te begraven. Of zal er meer gebeuren dan alleen het begraven van die strijdbijl…?

Hallmark films op Videoland #2 – The Charm Of Love

Alleen de titel an sich klinkt al erg cheesy, maar goed. In The Charm Of Love reist kunsthistoricus Maddie de hele wereld af om eeuwenoude voorwerpen te ontdekken. Maar wat ze nog niet heeft, is een man. En daar kan tijdens een zoektocht naar de Lovers Stone wel verandering komen, wanneer ze samen met hotelier Andrew op zoek is naar die beste steen. 

Hallmark films op Videoland #3 – Love & Glamping

In Love & Glamping moet Katie – die een ontzettende hekel heeft aan de buitenlucht – een artikel schrijven over glamping, oftewel luxe kamperen. Daar heeft ze natuurlijk helemaal geen zin in totdat kampeergids Will haar de beauty of nature laat zien. Maar dan is er nog Olivia, Wills ex, die óók op de camping verblijft. 

Hallmark films op Videoland #4 – A Romance Wedding

Another Hallmark wedding… In A Romance Wedding komt weddingplanner Zoe terug naar het dorp waar ze is opgegroeid om haar vader te helpen in zijn eetcafé. Wanneer ze back in town is, komt ze erachter dat haar moeder Will als chefkok heeft ingehuurd. En laat Will nou net Zoe’s grote jeugdliefde zijn…

Hallmark films op Videoland #5 – Rome in Love

Actrice Amelia krijgt de kans om de hoofdrol te spelen in een nieuwe film, die wordt opgenomen in Rome. Eenmaal daar ontmoet Amelia Philip, een portier in een hotel, maar aspired schrijver. Hij mag een exclusief verhaal over Amelia schrijven, en we weten allemaal hoe dat uiteindelijk zal gaan.

Hallmark films op Videoland #6 – My One & Only

In de film My One & Only doen Stephanie en Oliver mee aan een realityprogramma genaamd ‘The One’ en proberen uit te zoeken of ze de ware zijn voor elkaar (Temptation Island much?). Maar dan slaat de vonk over tussen Stephanie en de eigenaar van de ranch waar het programma wordt opgenomen. 

Hallmark films op Videoland #7 – The Perfect Catch

Alleenstaande moeder Jessica is eigenaresse van een restaurantje dat niet zo heel goed loopt. Maar dan komt honkballer Chase (Jessica’s jeugdliefde) zomaar binnengelopen om er een hapje te eten. Er worden heel wat herinneringen opgehaald en de vonk tussen de twee slaat weer over. Maar het leven is niet zo makkelijk als je een beroemde honkballer en een alleenstaande moeder bent…

Hallmark films op Videoland #8 – Love At Sunset Terrace

Als designer Sophie merkt dat de inspiratie op is door haar drukke leven in de stad, vertrekt ze naar een B&B aan het meer om weer even tot zichzelf te komen. Ze verblijft in het huis van weduwnaar Michael en zijn dochtertje Kailey. Om haar vader weer gelukkig te laten worden, probeert Kailey Sophie en Michael aan elkaar te koppelen – en dat lukt haar ook aardig. Maar blijft Sophie bij de B&B of gaat ze toch terug naar haar oude leven?

Bron: VideolandBeeld: iStock,YouTube