Astrologie

Deze sterrenbeelden kunnen niet meer wachten tot kerst

sterrenbeelden-kerst

"It's the most wonderful time of the year..." Nou ja, bijna dan. Over ongeveer drie maanden. Ben jij ook zo'n kerstgekkie die alle versieringen nu al van zolder heeft gehaald? Of wacht jij eigenlijk het liefst tot het laatste moment met de boel versieren? Als je een van déze sterrenbeelden hebt, dan heb je waarschijnlijk voor dat eerste gekozen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als er een traditioneel ingesteld sterrenbeeld is, dan is dat de Steenbok wel. Al helemaal tijdens de feestdagen. Samen met vrienden en familie genieten van de gezellige sfeer van de kerstdagen, die tijd kan voor dit teken niet snel genoeg komen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Ook de Weegschaal is heel familiegericht en kan maanden van tevoren het kerstmenu al gaan plannen. Kerst is dé tijd om all out te gaan. Wanneer iedereen eet en drinkt wat ie lekker vindt, dan heeft dit teken pas een echte Merry Christmas. 

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Maagden zijn echte regelaars en hebben het liefst altijd de touwtjes in handen. Zeker als het gaat om iets groots als kerst. Maar een goed feest heeft natuurlijk een planning nodig en de Maagd is eigenlijk altijd degene die deze taak maanden van tevoren op zich neemt (wel met alle liefde, hoor).

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

De periode na de zomer is voor de Kreeft their time to shine. Ook is dit teken een familiemens en kan ze genieten van de cozy Christmas vibes. En dat fijne sfeertje begint al in, ehm, september. Af en toe een kerstmuziekje er doorheen gooien en een kop warme chocolademelk met slagroom. Moet kunnen, toch?