News

Dit zoekt Bachelor Thomas in een vrouw

De nieuwe bachelor is bekend! Thomas van der Vlugt neemt de rozen in handen en gaat op zoek naar de ware liefde. Maar waar is Thomas eigenlijk naar op zoek?

Thomas is de nieuwe Bachelor

We hadden al een sterk vermoedden dat Thomas de nieuwe bachelor ging worden, maar nu weten we het zeker! Tony geeft het stokje (of roosje) door aan Thomas van der Vlugt en is daarmee de nieuwe bachelor! De aanmeldingen zijn net begonnen en er zullen ongetwijfeld honderden vrouwen zich inschrijven voor de knappe thomas. Maar wat zoekt Thomas eigenlijk?

De 29-jarige Thomas kunnen we allemaal kennen van het succesvolle YouTube kanaal StukTV. Thomas is niet alleen regisseur maar ook presentator van het kanaal. Hij staat bekend als de vrouwenverslinder van StukTV. Toch is Thomas de enige van de drie mannen die geen vaste relatie heeft en daarom hoog tijd om die te vinden! 

Geen poespas

De nieuwe bachelor vindt het gek dat hij straks uit meerdere vrouwen kan kiezen en hij vindt het nog gekker dat die ze naar huis moet sturen. Toch weet Thomas dat de ware ertussen kan zitten en weet hij ook wat hij zoekt in een vrouw. Thomas wil dat zijn toekomstige vrouw ambitieus is, van avontuur houdt en een passie heeft voor projecten. Thomas maakt veel mee in zijn leven en hij zou het tof vinden als een vrouw hier niet alleen naar kan luisteren, maar ook over mee kan praten. Hij vindt het aantrekkelijk als een vrouw weinig make-up draagt of zoals Thomas het noemt: geen poespas. Eigenlijk moet ze een beetje zoals hem zijn zegt die voordat hij in de lach schiet. Een zelfverzekerde Bachelor is het dus without doubt.

Ondanks dat Thomas het mega spannend vindt, hoopt hij oprecht de liefde te kunnen vinden met het programma. Wij wensen hem veel succes en kunnen nu al niet wachten op de eerste aflevering!

Lees ook:

It’s official: Thomas van der Vlugt is de nieuwe Bachelor

Aan deze super strenge voorwaarden moet De Bachelor 2022 Thomas van der Vlugt zich houden

Bron: shownieuwsBeeld: brunopress