News

FOTO: Esmee uit Ex On The Beach heeft een nieuwe vriend

Esmee en haar tweelingzus Sharon van de Terror Twins hebben voor redelijk wat opschudding gezorgd in Ex on the Beach, maar dat is nu verleden tijd. De girl heeft namelijk een nieuwe vriend en dit is hem!

Ex on the Beach Esmee Iepema 

Ongeveer vier maanden geleden strandde de vorige relatie van Esmee en haar ex-lover Jeroen, waar zij al sinds 2019 mee samen was. Omdat Esmee haar single leven miste, maar dat heeft niet lang geduurd want de girl is nu helemaal in love met haar nieuwe vlam. Een paar weken na de breuk met Jeroen vertelde Esmee al: “Ik had dit nooit zo snel kunnen bedenken, maar toch is er iemand die mijn hartje sneller kan laten kloppen.” Toen waren wij al erg nieuwsgierig wie deze boy was, maar nu hebben we ook eindelijk een gezicht bij Esmee uit Ex on the Beach haar nieuwe vriend. Wij vinden het een heel knap stel en wensen hen heel veel geluk toe in de liefde! 

View post on Instagram
 

Tweelingzus Sharon krijgt binnenkort een kindje 

Niet alleen met Esmee, maar ook met haar tweelingzus Sharon uit Ex on the Beach gaat het super goed. Sharon is natuurlijk zwanger en is al over twee weken uitgerekend van haar eerste kindje, wat een meisje wordt. Hoe lief? Wij kunnen niet wachten tot het kindje er is en zijn heel erg benieuwd of de girl op haar mama en tante gaat lijken, want dan kunnen de twins hun hart vasthouden, right

View post on Instagram
 

Bron: Love RealityBeeld: Bruno Press

Must reads 👀