Food

Shocking: Zoveel calorieën zitten er in een pumpkin spice latte van Starbucks

Wij zijn gek op de pumpkin spice latte van Starbucks, maar wij hadden niet verwacht dat er eigenlijk zoveel calorieën in het heerlijke drankje zitten, want dit is echt bizar!

Calorieën in een pumpkin spice latte van Starbucks

De pumpkin spice latte is heerlijk tijdens de koudere dagen die er aan komen, maar er zitten meer calorieën in dan je denkt. Zo zitten er in een grande pumpkin spice latte van Starbucks met slagroom als snel 380 calorieën. Dit is natuurlijk niet erg om een keertje te doen, maar om 380 calorieën te verbranden ben je al snel een half uur aan het baantjes zwemmen. Oef!

Zo maak je een ‘Starbucks pumpkin spice latte’-taart

Hoe krijg je een gezondere variant van de pumpkin spice latte?

Maak je vooral niet druk, want ze hebben ook een gezondere variant van de pumpkin spice latte bij Starbucks die een stuk minder veel calorieën bevat. Om deze variant te krijgen moet je hier wel even duidelijk om vragen. Zo kun je als je een pumpkin spice latte bestelt het beste vragen om magere melk en zonder slagroom, waardoor er nog maar 260 calorieën inzitten. That sounds amazing, right?

Healthy tip: Mocht je de pumpkin spice latte nog gezonder willen maken, zodat je hem iedere dag kan drinken? Dat kan! Je bestelt dan een pumpkin spice latte met amandelmelk en zonder slagroom, waardoor jouw fave drankje nog maar 230 calorieën bevat.

View post on Instagram
 

HEMA verkoopt nu ook pumpkin spice kruidnoten

Bron: IndyStarBeeld: I Stock