Films & Series

Deze 14 kerstfilms op Videoland kun je deze oktober al bingen!

Redactie

Heb je al helemaal zin in warme chocolademelk, dekentjes op de bank en kerst? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze 14 kerstfilms kun je namelijk in oktober al bingen. 

Kerstfilms op Videoland #1 – It’s A Very Muppet Christmas Movie (1 oktober)

Een golden oldie die je op Videoland kunt vinden is It’s A Very Muppet Christmas Movie. Met inderdaad, De Muppets. Hallo Kermit de Kikker en Miss Piggy!

Kerstfilms op Videoland #2 – How The Grinch Stole Christmas (13 oktober)
Een andere klassieker is natuurlijk How The Grinch Stole Christmas. Ook deze fijne kerstfilm vind je op Videoland, vanaf 13 oktober. Zo kom je vast al helemaal in de kerstsfeer.

Kerstfilms op Videoland #3 – A Christmas in Royal Fashion (13 oktober)
Er komen ook genoeg kerst romkoms aan. Wat dacht je van A Christmas in Royal Fashion? In deze film volgen we Prins Prick die ieder jaar een modeshow organiseert om geld op te halen voor een goed doel. En daar blijkt dit jaar een nogal knappe vrijwilligster te werken, namelijk Kristin.

Kerstfilms op Videoland #4 – Hearts of Christmas (13 oktober)

Een echte from haters to lovers romkom die je deze kerst kunt bingewatchen is Hearts Of Christmas. In deze film volgen we Jenny Miller die als hoofdverpleegkundige in een ziekenhuis werkt. Wanneer ze tijdens de kerstperiode een afscheidsfeestje moet organiseren voor haar collega, botst ze met Matt, de nieuwe manager die werd aangesteld om de kosten in te perken… Als dat maar goed komt. 😉

Kerstfilms op Videoland #5 – A Gift Wrapped Christmas (13 oktober)

Gwen is de personal shopper van de hardwerkende en alleenstaande vader Charlie. Gwen merkt dat Charlie weinig oog heeft voor zijn zoon, Owen. Deze kerst wordt het haar missie om de vader en zoon dichter bij elkaar te brengen. Lief!

Kerstfilms op Videoland #6 – Meet Me At Christmas (13 oktober)

Een andere echte Hallmark-film die op Videoland komt is Meet Me At Christmas. Hier gaat het over: Liam en Katie gaan trouwen op kerstavond. Als hun weddingplanner onverwacht stopt, moeten ze zelf hun bruiloft gaan fixen. Gelukkig krijgen ze hulp, maar ondertussen gebeuren er ook een heleboel andere dingen. Een hartverwarmende film over het ontdekken van je lot en hoe verledens met elkaar verweven kunnen zijn.

Kerstfilms op Videoland #7 – With Love, Christmas (13 oktober)

We zijn nog lang niet klaar met de romantische films in dit lijstje. Ook With Love, Christmas is een Hallmark-film die je deze kerst wilt kijken. In deze film volgen we Melanie die een opdracht krijgt om een een kerstreclame te maken voor een nieuwe mobiele telefoon. Dat moet ze samen doen met Donovan. Wat Donovan alleen niet weet is dat Melanie zijn ‘secret Santa’ is deze december. Zie dat maar eens geheim te houden als je samen werkt!

Kerstfilms op Videoland #8 – A Wedding For Christmas (13 oktober)

Wegzwijmelen bij een kerstfilm die over een bruiloft gaat? Dan moet je A Wedding For Christmas hebben. Denk: terug naar het dorp waar de hoofdpersoon vandaan komt, een huwelijk organiseren en een oude crush tegen het lijf lopen.

Kerstfilms op Videoland #9 – A Winter Princess (13 oktober)

Nóg een Hallmark-kerstfilm is A Winter Princess. Hier gaat het over: Carly is een prinses die stiekem werkt op een skiresort. Samen met Jesse, de broer van de eigenaar, moet de een feest rond het vijftigjarig jubileum organiseren. Helemaal niet vervelend, want Jesse en Carly worden verliefd op elkaar. Alleen weer Jesse niet wie Carly in werkelijkheid is. En dat wordt extra lastig om geheim te houden als haar tweelingbroer prins Gustav opduikt.

Kerstfilms op Videoland #10 – Charming Christmas (13 oktober)

Meer Hallmark-films? Natuurlijk! Ook een hele fijne is Charming Christmas. Als erfgenaam van de Rossman-dynastie moet Meredith altijd hard werken tijdens de kerst. Deze vakantie is dat nog heftiger, want ze moet de verkoop met 50% laten stijgen. Anders wordt haar irritante neef Daniel namelijk CEO van het familiebedrijf. Maar terwijl de twee elkaar de tent uitvechten, beseft Meredith wat ze écht wil doen in het leven.

Kerstfilms op Videoland #11 – Chateau Christmas (13 oktober)

Geen Chateau Meiland, maar Chateau Christmas. Hier gaat deze kerstfilm over: Margot, een wereldberoemde pianiste, keert terug naar Chateau Neuhaus om de vakanties door te brengen met haar familie en haar passie voor muziek te herontdekken. Terwijl ze daar is, overtuigt haar ex-vriend en voormalig bandlid Jackson haar om het jaarlijkse kerstconcert te headlinen en door samen te werken komen al hun oude gevoelens terug. Oehlala!

Kerstfilms op Videoland #12 – The Swan Princess: Christmas (13 oktober)

Iets heel anders dan de kerstige romkoms is deze animatiefilm The Swan Princess. In deze sprookjesachtige film zien we dat een prins een prinses moet redden. De prinses is namelijk door een gemene tovenaar in een zwaan veranderd. Oh ja, en de prins moet ook nog het kerstfeest redden.

Kerstfilms op Videoland #13 – Random Acts Of Christmas (13 oktober)

De alleenstaande moeder Sydney is tv-journalist en probeert erachter te komen wie de geheime kerstman is dit haar. Samen met haar charmante collega Collin gaan ze op zoek naar de ware identiteit van de kerstman. Dan ontdekt Sydney waar het echt om gaat: niet de identiteit van de kerstman ontdekken, maar de blijdschap die hij verspreid tijdens kerst. Terwijl ze dat ontdekt, wordt ze verliefd op Collin.

Kerstfilms op Videoland #14 – Christmas Made To Order (13 oktober)

De laatste kerstfilm op Videoland in dit lijstje is Christmas Made To Order. Hier gaat deze Hallmark-romkom over: Wanneer een architect zijn familie met kerst moet uitnodigen, vraagt hij zijn vakantiecoödinator om hulp. Door haar komt de familie uiteindelijk samen, maar tussendoor worden de twee ook een beetje verliefd op elkaar. Als dat geen fijne kerstfilm is!

Bron: VideolandBeeld: iStock

Must reads 👀