News

Zo hebben Ronnie Flex en Demi de Boer elkaar ontmoet

In de nieuwe reality-serie Ronnie: voor altijd samen op Videoland vertellen Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer hoe ze elkaar ontmoet hebben en dat is echt super cute!

Ronnie Flex en Demi de Boer

In de eerste aflevering van Ronnie: voor altijd samen vertellen Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer dat ze elkaar drie jaar geleden hebben ontmoet. Toen was Ronnie nog gewoon een klant bij de kledingwinkel waar Demi werkte, maar hem ging het eigenlijk meer om Demi dan om de kleding die hij kocht… Hij durfde niks tegen haar te zeggen over zijn gevoelens, totdat een vriend van Ronnie het niet langer kon aanzien en Demi met hen meevroeg naar een festival. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk dat klinkt toch als een sprookje, right?

Zo ziet het getalenteerde broertje van Ronnie Flex eruit

De band van Demi de Boer en zijn kindje Nori

In het begin vond Ronnie Flex het best spannend om Demi aan zijn dochtertje Nori voor te stellen. Maar daarnaast vond hij een vrouw in zijn leven ook heel erg fijn, omdat hij natuurlijk de helft van de week een alleenstaande vader voor Nori is. De band van Demi en Nori is erg goed, Demi neemt een beetje de moederlijke taken op zich en is al in een hele tijd in Nori haar leven. Het klinkt allemaal alsof het super goed gaat met dit happy couple en dat is ook zo, want de twee verwachten binnenkort samen een meisje. Hoe lief? Wij zijn echt obsessed met dit koppel en kunnen niet wachten tot we de volgende aflevering van de reality-serie kunnen kijken!

Beeld: Bruno Press