Zo ziet het getalenteerde broertje van Ronnie Flex eruit

Celebs door Fleur Nieuwenhuis

Van je jongere broertje tot je oma, iedereen kent Ronnie Flex. Hij heeft jarenlang gewerkt om bij de top te komen en daar is hij nu. Vaak komen artiesten uit een getalenteerd gezin en dat is bij Ronnie ook het geval. Ken jij zijn jongere broertje ADF Samski al? Zo niet, moet je hem checken!

Het broertje van Ronnie Flex: ADF Samski

Artiesten komen vaak uit een getalenteerd gezin, ook bij Ronnie Flex. Zijn jongere broertje Samir a.k.a. ADF Samski is hard bezig met zijn muziekcarrière. Ken jij dit jonge talent nog niet? Dan stellen wij hem nu aan je voor!

ADF Samski en Ronnie Flex

Samski en Ronnie zijn halfbroers. Ze hebben dezelfde moeder, maar een andere vader. De twee zijn opgegroeid in Rotterdam Noord en dat hoor je terug in (bijna) alle tracks van Samski! De rapper laat aan FunX weten dat hij veel advies vraagt aan zijn oudere broer. "Meestal als ik een nummer heb gemaakt, dan stuur ik het gelijk naar hem voor feedback. Zijn bevestiging vind ik voldoende, maar hij zegt soms wel dat ik harder moet rappen of energieker moet komen. Als artiest kijk ik naar hem op." De twee muzikale broers hebben samen een nummer gemaakt: Tot We Vallen. Ben jij benieuwd hoe ze samen klinken? Luister dan het nummer hieronder!

No Hook 3

Natuurlijk is ADF Samski meer dan alleen het broertje van Ronnie Flex. Samski is super getalenteerd! Zijn muziek heeft veel invloeden uit de jaren 90' en dat hoor je terug. Het nummer waar ADF Samki mee doorbrak? Dat was No Hook 3. Voor dit nummer heeft hij een super bekende sample gebruikt. Herken jij het lied? Wij verklappen onderaan het artikel welk nummer hij heeft gesampled.

Fresh Prince Van Noord

Na zijn doorbraak heeft de artiest verschillende nummers uitgebracht. In 2020 kwam er zelfs een EP genaamd Fresh Prince Van Noord. Hierop hoor je nummers die Samki heeft gemaakt met de grootste hiphop artiesten van Nederlandse bodem. Onder andere Kevin, Sevn Alias en Hef zijn te horen op de EP. Onze verwachting is dat je nog super veel van hem gaat horen. Stay tuned!

De sample die ADF Samski heeft gebruikt voor No Hook 3 is Lady - Hear Me Tonight van Modjo.