News

Barbie is vanaf nu te boeken voor jouw bruiloft of verjaardag

Barbie aka Samantha de Jong die we kennen uit de realityseries Barbie’s bruiloft en Oh Oh Cherso is vanaf nu te boeken op jouw bruiloft of verjaardagsfeest… Oh my gosh, zou jij haar boeken?  

Barbie boeken op jouw bruiloft of verjaardag

Barbie kondigt op Instagram aan dat zij weer voor verjaardagsfeestjes, bruiloften of gewoon voor de gezelligheid in cafés te boeken is en wat je kan verwachten? Daar is Barbie erg duidelijk over namelijk een top feest, lekker zingen, dansen en onbeperkt foto’s met de girl maken. Voor meer informatie moet je haar dan ook DM’en en zoals Barbie zegt: “Wie wil er nou geen BN’er op zijn feest?.” Tuurlijk Barbie! Dit klinkt natuurlijk allemaal leuk, maar als je Barbie echt zou willen boeken, ben je al snel tussen de twee en achtentwintigduizend euro kwijt. Dus of dat het waard is, dan zou je wel echt een super fan moeten zijn, toch?

FOTO: Michael van der Plas heeft een nieuwe vriendin

View post on Instagram
 

 

Barbie heeft ook weer een nieuwe lover

Naast dat Barbie weer te boeken is heeft de girl sinds kort ook weer een nieuwe lover. Waardoor het lijkt alsof Samantha haar leven weer beetje bij beetje op de rit krijgt. Barbie’s nieuwe vriend heet Hans en de twee posten op Instagram zoveel happy foto’s dat het bijna lijkt alsof Barbie na haar ingewikkelde liefdesleven nu echt the one heeft gevonden. Dat moet ook wel, want de twee gaan nu al samenwonen. Heftig, maar wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd hoelang deze relatie nu weer gaat duren…

View post on Instagram
 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀