News

Aan deze super strenge voorwaarden moet De Bachelor 2022 Thomas van der Vlugt zich houden

Omdat Tony Junior in de Bachelor 2021 al snel een punt zetten achter zijn love story met Julia, moet De Bachelor 2022 Thomas van der Vlugt zich aan een strenge voorwaarden houden in het nieuwe seizoen… Weet jij al wat de voorwaarden is?

Voorwaarden De Bachelor 2022 Thomas van der Vlugt

Tijdens De Bachelortte met Gaby Blaaser en De Bachelor met Tony Junior gingen hun romances met de winnaars al snel over en dit maakt het programma natuurlijk alles behalve geloofwaardig. Nu gaat er in de wandelgangen dat de productie daarom de voorwaarden heeft gesteld dat Thomas van der Vlugt tijdens de Bachelor 2022 minimaal een half jaar een relatie moet houden met de uiteindelijke winnares. Heftig!  

Geen echte relatie

Dennis Schouten weet dan ook in zijn YouTube serie te vertellen dat hij niet echt een half jaar lang met de winnares hoeft te zijn, maar het alleen voor de buitenwereld moet lijken alsof de twee echt een relatie hebben. Zo moeten ze af en toe samen op de foto en met elkaar afspreken. Als dit echt zo is, is er dus eigenlijk niet zoveel echt aan het programma… Wij hopen in ieder geval dat er dit seizoen een hele leuke girl voor Thomas bij zit, waarbij hij niet hoeft te doen alsof hij haar leuk vindt!  

Wow: Tony Junior heeft een string van ex Maan boven zijn bed hangen

Bron: Love RealityBeeld: Bruno Press

Must reads 👀