Celebs

FOTO: Ayla van Ex on The Beach Double Dutch heeft een compleet nieuwe look

Een nieuw haarkleurtje kan zorgen voor een compleet nieuwe look. We zagen dat Megan Desaever haar bruine lokken heeft ingeruild voor een blonde bob, maar nu doet Ayla van Ex on the Beach Double Dutch precies het omgekeerde. En we herkennen haar haast niet meer!

Ayla van Ex on the Beach Double Dutch heeft ee nnieuwe look

We kennen natuurlijk allemaal Ayla de Zwart van Ex On The Beach Double Dutch seizoen zes. Deze Brabantse blondine deed een jaar geleden mee aan het programma en is sindsdien niet meer weg te denken uit de wereld van roddels en juice. Zo deed ze ook mee aan het nieuwe MTV programma Daten met een Ex, waarin ze date met single Niels van Temptation Island 2021. In het programma zien we Ayla zoals we haar kennen: blond, grappig en bloed eerlijk. Maar kijk je op haar Instagram dan moet je nu wel heel goed kijken wil je Ayla herkennen, ze heeft namelijk een compleet nieuwe look.  

Ayla Ex on the Beach

Bron: LoveReality

De nieuwe look van Ayla de Zwart Ex On The Beach Double Dutch

De Bredase dame heeft namelijk haar blonde lokken gedag gezegd en ingeruild voor een toepasselijke kleur: Ayla de Zwart heeft nu namelijk zwart haar! We moesten even knipperen voordat we zagen dat het Ayla was van Ex On The Beach. We waren natuurlijk helemaal fan van blonde Ayla, maar we moeten toegeven dat deze kleur haar wel heel goed staat! Wat vinden jullie van de nieuwe look van Ayla?

Lees ook:

Megan Desaever uit Temptation Island heeft een nieuwe vriend (en dit is hem)

What?! Imke Roose van Ex On The Beach Double Dutch is verloofd

Bron: LoveRealityBeeld: Tigris Media BV, LoveReality