Lifestyle

Checklist: als hij deze dingen doet, ben je gewoon een scharrel voor hem

Friends with benefits, bedpartner voor de nacht, oftewel: een scharrel.  Jullie gaan je eigen weg en spreken alleen af voor: you know what 😉 Toch zijn gevoelens lastig te vermijden als je intiem bent met elkaar. Om je toch wat meer duidelijkheid te geven heeft Girlscene alle signalen voor je op een rijtje gezet: zijn jullie scharrels of is dit het begin van een relatie?

Zo weet je dat je alleen een scharrel voor hem bent

Hij wil niet samen slapen

Na een wilde nacht is het natuurlijk het fijnst als je daarna gelijk in slaap kan vallen. Toch is er niets zo intiem als het delen van een bed. Daarom hebben scharrels liever dat je diezelfde avond nog weggaat, zodat hij de volgende dag lekker zijn eigen ding kan doen.

Hij doet afstandelijk de volgende ochtend

De drankjes flowden gisteravond goed en jullie zijn in bed beland samen. Alles leek leuk tot de volgende ochtend. Nu doet hij afstandelijk en merk je dat hij het liefst heeft dat je snel weer weggaat. Auch, walk of shame.

Hij spreekt uit dat hij ook date met andere meisjes

Duidelijker als dit wordt het bijna niet. Hij wil dat je weet dat je niet de enige bent en dat hij zijn opties openhoudt. Aan een scharrel zitten immers geen verplichtingen.

Hij geeft je alleen aandacht als hij heeft gedronken

Ook wel een bootycall genoemd. Je bent dronken en je hebt zin in seks, en wie kan je nu beter bellen dan je scharrel.

Hij wil niet gezien worden met jou

Een scharrel is een tussenpersoon en je weet eigenlijk al dat het niets gaat worden. Daarom wordt hij liever niet gezien met jou in het openbaar. Straks denken mensen dat jullie een stel zijn en schrikt dat andere vrouwen af. Girls, red flag!

Hij geeft je nauwelijks tot geen complimenten

Mannenlogica is allesbehalve logisch. Vaak denken ze dat als ze je complimenten geven jij sneller gevoelens voor ze krijgt. En bij een scharrel zijn gevoelens niet de bedoeling. Daarom geeft hij je liever geen complimenten en blijft het contact oppervlakkig.

Zo weet je dat hij een relatie wel zit zitten

Hij wil overdag met je afspreken om leuke dingen te doen

Het begon allemaal met ‘s nachts afspreken, maar langzamerhand wil hij je ook overdag zien. Een drankje op het terras of een dagje naar de dierentuin. En als afsluiting brengt hij je veilig thuis. Dat is wel anders dan een uitje naar zijn slaapkamer.

Hij neemt regelmatig contact met je op

Vaak appen scharrels alleen met elkaar om af te spreken of omdat ze afgesproken hebben. Maar als hij buiten dat ook nog interesse in jou toont betekent dat dat hij jou niet alleen ziet als een meisje voor de nacht.

Hij praat over je met zijn vrienden.

“We hebben al veel over je gehoord!” Als je dit te horen krijgt van zijn vrienden betekent dit dat het serieus is. Hij denkt over je na ook als hij met zijn vrienden is en deelt dit met de mensen die hij het meest vertrouwt. Als die dit doet, ben je niet zomaar een meisje waarmee hij slaapt.

Hij wil dat je zijn ouders ontmoet

Meeting the parents! Hij is trots dat jij met hem bent en wil dat je meer ziet van zijn leven. Green flag, hij vindt je leuk.

Hij post foto’s op social media met jou

Hij maakt het insta-officieel door een foto met jullie twee te posten. Het maakt hem niet uit wat mensen ervan vinden en hij wil dat mensen zien dat jullie twee met elkaar omgaan.

Hij zegt vaak dat hij je leuk vindt

Wiehoe! Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen, maar dit is toch wel een teken dat hij je niet alleen ziet als scharrel. Hij wil dat je weet dat hij jou leuk vindt en hoopt waarschijnlijk dat dit wederzijds is.

Hij is geïnteresseerd in je leven

Hij vraagt naar je dag, hoe je je voelt en wat je bezighoudt. Als je alleen een scharrel was geweest had hij alleen interesse getoond in welke club je staat.

Lees ook:

Zo kom je erachter of je crush je leuk vindt volgens het sterrenbeeld

Oeh: waarom je altijd ja moet zeggen tegen een derde date

Wat je altijd al wilde weten: 11x tekenen dat je crush sowieso interesse heeft

 

Beeld: istock