Celebs

Nico dropt bom in aflevering 7 van Temptation Island 2021

Nog maar twee dagen en dan kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Temptation Island 2021. Het seizoen is weer voorzien van de nodige juice en vorige week bracht Delphine een groot geheim naar buiten van haar liefje Bert. Maar in de mannenvilla van Temptation Island 2021 begint er ook iets te knagen aan Nico… 

Het geheim van Bert in Temptation Island 2021

Temptation Island 2021 is heftiger dan ooit en de scheurtjes in de relaties beginnen langzaam te ontstaan. Vorige week zagen we dat Delphine het geheim van Bert niet meer stil kon houden en vertelde ze dat Bert twee keer langs een prostituee is geweest. Wow heavy! Het lijkt er haast op dat Delphine met de onthulling de mannen heeft geïnspireerd om ook eerlijker te zijn. Nico verteld namelijk tijdens zijn date met singel Presley dat hij iets moet vertellen aan Donna, en dat het niet meer kan wachten.

Nico van Temptation Island 2021 heeft iets op te biechten

Nico verzwijgt dus al een tijdje iets voor zijn vriendin Donna. Hij vertelt aan zijn date Presley dat hij uit respect voor Donna het voor zichzelf wilde houden, en pas na het programma het wilde vertellen aan Donna. Maar ook Nico ziet in dat hij meedoet met dit programma voor een reden en hij besluit dat het tijd is om Donna de waarheid te vertellen. En aangezien Donna al op ontploffen staat, belooft dat niet veel goeds voor de Belgische fit girl.

In het voor stukje van de volgende aflevering zien we dat Nico een videoboodschap heeft voor Donna. Maar wat gaat hij dan vertellen? Is Nico eerder in de relatie vreemdgegaan? Een ding is zeker, Nico voelt zich schuldig en snapt niet waarom hij het heeft gedaan. Arme Donna, dat belooft weinig goeds.

Lees hier meer over Temptation Island 2021

Bron: VideolandBeeld: RTL