News

Bizar: HEMA komt met tompouce voor honden

Op 4 oktober is het weer dierendag en dus tijd om jouw huisdier in het zonnetje te zetten. Een worteltje voor het paard, een muizen speeltje voor de kat en een tompouce voor de hond. Wait, what?

De Tomwoef Kit van HEMA

Ja je leest het goed, een tompouce voor je hond! Met de Tomwoef Kit van HEMA kan je namelijk je eigen honden tompouce maken! Het enige wat je hoeft te kopen naast de HEMA Tomwoef Kit is een wortel, banaan en lactosevrije Griekse yoghurt. En hoewel wij hier zelf niet van gaan kwispelen, gaat jouw hond dat gegarandeerd doen.

Het lijkt misschien veel, maar de tompouce bevat maar tien procent van de dagelijkse hoeveelheid voeding voor een hond. Wees dus niet teleurgesteld als je je helemaal hebt lopen uitsloven voor één hapje tompouce. En als je nu denkt dat deze tompouce eruitziet als een verlepte boterham, heb je het mis! Ook is alles wat erin zit goed voor de hond. 

Tompouce niet voor poes

Door de naam van deze Nederlandse delicatesse zou je denken dat dit ook geschikt is voor je poes of kat. Toch is deze traktatie echt alleen bedoeld voor honden en zal je kleine tijger hier niet heel blij van worden. Katten zijn niet alleen kieskeuriger, ook zijn het allesbehalve vegetariërs. Dus voor de kat is misschien een vistaartje of vleeskoekje een beter plan.

Lees ook:

Fluf no more: 7 x de leukste Instagram accounts van dieren

Feit: mensen met honden zijn knapper dan mensen met katten

 

Bron: RTLBeeld: istock