News

ZIEN: Dit is de uitgelekte foto van Temptation Island Bert en een ander meisje

De relatie van Bert en Delphine hing al aan een zijden draadje in de laatste aflevering van Temptation Island, maar nu is hij ook nog met een andere girl gespot. Drama alert!

Uitgelekte foto Bert Temptation Island

Op de uitgelekte foto is te zien dat Bert uit Temptation Island het totaal niet erg vindt dat een ander meisje hem een kus wil geven… Betekent dit dat de relatie tussen hem en Deplhine officieel over is, wij snappen er niks meer van! Bert heeft zelf ook op de beschuldigingen gereageerd en zegt: “Ik heb de foto zien rondgaan op het internet. Wat en hoe het tussen ons zit hou ik privé. Ook wil ik haar identiteit niet bevestigen. Het betekent niet omdat ik met iemand overeenkom, dat ik automatisch een relatie met iemand heb.” Tuurlijk, Bert!

View post on Instagram
 

Efrain en Aylin uit Temptation Island liegen over relatie en doen alleen mee voor de fame’

Relatie Bert en Delphine Temptation Island 2021

Ook Delphine voor wie dit allemaal heel moeilijk moet zijn heeft op de foto gereageerd en zegt: “Ga toch allemaal snel weg bij dat ventje.” Wij snappen helemaal dat de girl zo reageert. In de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave vertelde Delphine namelijk dat Bert in hun relatie al twee keer naar een prostituee is geweest en hij ontkent dit allemaal volledig. Ons zou het dan ook niks verbazen als hij over deze foto ook liegt! Wij kunnen niet wachten tot de volgende aflevering van Temptation Island en zijn heel erg benieuwd hoe dit drama afloopt!

Temptation Island 2021: de laatste ontwikkelingen

Delphine uit Temptation Island 2021 is ontslagen

Naast dit schokkende nieuws van Bert is er nog meer slecht nieuws voor Delphine. De girl is namelijk na tien jaar in dienst te zijn door haar werkgever ontslagen, omdat zij meedoet aan Temptation Island. Hoe sad? Wij hopen dat Delphine snel een nieuwe baan vindt, maar vooral ook een leuke vent! 

View post on Instagram
 

Bron: Grazia

Must reads 👀