Films & Series

Stelletje of single? Temptation Island zoekt nieuwe kandidaten (en jij kunt meedoen)

Het nieuwste seizoen van Temptation Island is pas net begonnen maar de zoektocht naar nieuwe koppels en singels gaat door. Videoland komt namelijk met nog een seizoen van Temptation Island Love or Leave, en ze zoeken nog deelnemers!

Temptation Island Love or Leave

Temptation Island zoekt deelnemers

Videoland zoekt nieuwe singles en koppels voor het nieuwe seizoen van Temptation Island Love or Leave. En we hebben goed nieuws: jij kan mee doen! Misschien dat je al een tijdje twijfels hebt bij je relatie of klaar bent met het single leven. Voor beide is wat wils, want ze zoeken niet alleen koppels, maar ook singles! Wat je te wachten staat? Een vakantie van twee weken met nieuwe mensen, leuke dates en een kans om jezelf tegen te komen. Wie wil dat nou niet?

View post on Instagram
 

Temptation Island Love or Leave

Temptation Island Love or Leave is een programma van Videoland waar koppels de ultieme relatie test aangaan. Ze zullen twee weken gescheiden worden van hun partners en op dates gaan met singles die op zoek zijn naar de liefde. Het nieuwe seizoen is in volle gang en ook dit jaar draait het allemaal om de vraag of de koppels elkaars perfecte match zijn, of toch beter bij iemand anders passen. Misschien zit je zelf op dit moment in een relatie waar je twijfels hebt over de toekomst. Een ding is wel zeker, bij Temptation Island kom je erachter of je relatie goed is. Scary, but necessary.

Deelnemen aan Temptation Island Love or Leave

Zit jij nu te wiebelen van enthousiastme? Dan kunnen wij je meededelen dat ook jij deel kan uitmaken van dit populaire programma. Je kunt je namelijk hier inschrijven voor het nieuwe seizoen. Toch wat meer informatie nodig over Temptation? Wij hebben alles wat je moet weten bijgehouden zodat jij precies weet wat er speelt. Wie weet schrijven we volgend jaar wel over jou…

Lees ook:

Dit zijn de gekke voorwaarden waar je als Temptation Island verleider aan moeten voldoen

Temptation Island 2021: aflevering 6

Maak Delphine een einde aan de relatie met Bert in de volgende aflevering van Temptation Island?

 

  

Beeld: Videoland

Must reads 👀