Lifestyle

Time to relax: volgens jouw sterrenbeeld moet je dít doen om te ontspannen


Met alle dingen we have going on is het soms moeilijk om even tijd voor jezelf te nemen en écht volledig te relaxen. De sterren helpen ons (alweer) een handje en volgens je sterrenbeeld kun je dit het beste doen om eens even lekker te ontspannen. 

Ram (21 maart tot 19 april)

Jouw ultieme relaxation: rennen

Rammen zijn doeners. Ze kunnen hun stress het best kwijt door actief bezig te zijn. Rennen is daarom perfect voor dit teken. Daarbij is de Ram ook het teken van snelheid. Nog een reden om een blokje om te gaan, right?


Stier (20 april tot 20 mei)

Jouw ultieme relaxation: aromatherapie

Een Stier ontspant zich graag met iets wat verfrissend en fijn voelt voor de geest. Dit omdat de Stier in het teken van Venus staat; de planeet van schoonheid van binnen en van buiten. Aromatherapie met essentiële oliën zorgt ervoor dat dit sterrenbeeld heerlijk in de relax-modus kan zitten. Een fijn muziekje erbij en ontspannen maar.


Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Jouw ultieme relaxation: schrijven

Als er iets is wat de Tweelingen kan ontspannen, is het wel gedachtes op papier zetten. Het hoofd van dit teken zit vaak vol met allerlei keuzes en stress waardoor het moeilijk is om overzicht te houden. Even je problemen op papier zetten, waardoor je hoofd lekker leeg is en je alles weer op een rijtje hebt . Ultieme ontspanning, we’d say


Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Jouw ultieme relaxation: herinneringen ophalen

Zo emotioneel als een Kreeft is, zo heerlijk vindt hij het om op z’n tijd lekker nostalgisch te zijn. Als alles te overweldigend lijkt, is het fijn om back to basic te gaan en even herinneringen van vroeger op te halen. Of het nou bladeren door fotoalbums is of dat je oude brieven terugleest, hier wordt de Kreeft relaxt van. Vaak is het dan ook tijd om aan vroegere doelen te denken, en dan kan dit teken er daarna weer helemaal tegenaan.


Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Jouw ultieme relaxation: zelfliefde

Selfcare: iedereen heeft dit nodig. Maar voor de Leeuw is een stukje zelfliefde nog iets belangrijker dan voor andere tekens. Ook al wil dit teken het eigenlijk niet toegeven, self love is key. Daarnaast is het erg ontspannend voor zowel lichaam als geest. Perfect om je emoties weer in balans te krijgen.


Maagd (23 augustus tot 22 september)

Jouw ultieme relaxation: yoga

Ook deze activiteit is voor iedereen een aanrader om te ontspannen. De gedachten van de Maagd staan nooit stil en juist daarom is yoga zo fijn voor dit teken. Bij yoga geef je jezelf helemaal over, wat handig is voor een gestresste Maagd. Tijdens een yoga-sessie komen al deze gedachten eruit en voilà, de Maagd zit in de ultieme relax-mode. Namasté. 


Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Jouw ultieme relaxation: romcoms kijken

De Weegschaal is in love with love en vindt het heerlijk om helemaal in een romcom op te gaan. Het liefst een film die je al honderden keren hebt gezien en bijna woord voor woord mee kunt praten. Dan is zo’n film met Matthew McConaughey toch hartstikke ontspannend?


Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Jouw ultieme relaxation: muziek luisteren

Net als de Kreeft is de Schorpioen een emotioneel type en heeft ‘ie af en toe een kleine pauze nodig. Om even bij te komen vinden ze het heerlijk om zich in de fijne geluiden van muziek te verbergen. Voor echte ontspanning is er maar één nummer nodig die het gevoel van de Schorpioen perfect omschrijft.


Boogschutter (22 november tot 21 december)

Jouw ultieme relaxation: therapie

Voor de Boogschutter is lekker even praten een ontspanner. Dit teken is namelijk de echte praatjesmaker binnen het universum. Het is dan ook heel fijn voor dit sterrenbeeld om even z’n hart te luchten. Een therapeut is op dat moment de beste vriend van de Boogschutter. Kom maar door.


Steenbok (22 december tot 19 januari)

Jouw ultieme relaxation: huishoudelijke taak

Waar de Steenbok relaxt van wordt, is het gevoel dat ‘ie heeft wanneer hij z’n werk goed heeft gedaan. Een klein huishoudelijk klusje doen, kan weer voor zo’n gevoel zorgen, wat maakt dat de Steenbok heerlijk ontspannen is. Wel, moet hij zichzelf niet te veel op de hals halen natuurlijk, anders is het geen ontspanning meer.


Waterman (20 januari tot 18 februari)

Jouw ultieme relaxation: spelletjesavond

Wie houdt er nou niet van een ouderwetse spelletjesavond? De Waterman houdt er in ieder geval enorm van. Dit teken is erg intelligent en houdt van de uitdaging in spelletjes. Even focussen op iets anders werkt zeker heel relaxing. Plus, van winst wordt de Waterman nog gelukkiger.


Vissen (19 februari tot 20 maart)

Jouw ultieme relaxation: mediteren

De Vissen is het meest spirituele teken en voelt zich op zijn gemak bij meditatie. Om tot rust te komen is het fijn om gedachten even op nul te zetten. Voor Vissen is het nodig om zich op dat moment alleen maar bezig houden met het wegdromen in de meditatie.

Bron: Famme.nl, sterrenbeelden.nuBeeld: iStock