Films & Series

Temptation Island 2021: aflevering 6

In de nieuwste aflevering van Temptation Island is er een hoop drama gaande tussen Nico en Donna en zien we eindelijk wat er nou met Bert aan de gang is. Let op, spoiler alert!

Temptation Island aflevering 6: Donna maakt er een einde aan

Het begin van aflevering 6 begint al met een hoop drama, zo zien we dat Nico zijn tablet afgaat en omdat in de vorige aflevering zijn hartje al opgloeide kan hij het niet beter verwoorden als: “Het is gewoon een disco in mijn kamer.” We agree Nico! Op het beeld is te zien dat Donna zo goed als klaar met de relatie is en dit doet Nico duidelijk iets. Tijdens zijn date vertelt hij dan ook dat hij Donna nog iets moet opbiechten waar hij zich heel erg schuldig over voelt en wij zijn heel erg benieuwd wat dit is. Drama Alert!

Bert is toch niet zo onschuldig

Maar het gaat natuurlijk om het drama van Bert en Delphine in de aflevering. Er is te zien dat de meiden hun date partners hebben gekozen en Delphine wil daarna nog even iets tegen presentatrice Monica zeggen. Delphine begint met dat ze snapt dat iedereen denkt dat zij zo ziekelijk jaloers is om een kus. Maar dit is echt niet het geval, want Bert is tijdens hun relatie twee keer naar een prostituee geweest. Wait, what?? Het meest heftige is ook nog dat Delphine dit allemaal moest verzwijgen van die oh zo “onschuldige” Bert, wij snappen nu wel waarom Delphine zo jaloers is!

Is Bert naar een prostituee geweest?

Na deze bekendmaking komt Victor in de mannen villa en neemt hij Bert even apart. Victor laat Bert de beelden zien, waarop Delphine dit moedige verhaal deelt. Bert ontkent de beschuldigingen van zijn vriendin meteen en zegt de eerste keer alleen naar een massagesalon te zijn geweest en de tweede keer een hotelkamer te hebben geboekt, waar hij ook alleen door een girl is gemasseerd. Mhmm Bert wij geloven hier helemaal niks van! Na een tranendal besluit Bert dat zijn relatie klaar is en zegt tegen Victor steek dat hartje, maar aan de andere kant aan. Tijdens het feestje ‘s avonds is Bert zijn vriendin dan ook helemaal vergeten en besluit heel wat dames te schuren, waardoor het hartje van Delphine inderdaad opgloeit! Na hartverscheurend veel verdriet van Delphine besluit zij de wraak op Bert in te zetten en gaat met een hoop single boys het zwembad in. Dit kan nog wel heel Juicy worden, meiden!

Teaser volgende aflevering 

In de teaser van de volgende aflevering is te zien dat Efrain toch echt een goede klik met een dame heeft, Bert duidelijk een punt achter zijn relatie heeft gezet en is te zien dat Nico een video boodschap voor Donna heeft ingesproken. Waarin hij eindelijk het een en ander gaat opbiechten. Wij zijn heel benieuwd en kunnen nu al niet wachten tot volgende week!

Temptation Island 2021: de laatste ontwikkelingen

Beeld: RTL