Lifestyle

Deze 10 adventskalenders voor 2021 kun je nú al bestellen

Met een dekentje op de bank je favoriete series kijken, een gezellige kerstboom in de hoek en de kaarsjes aan. Heb je ook al zin in kerst? Deze adventskalenders voor 2021 kun je nú al bestellen! 

Adventskalenders 2021 #1 – Maybelline New York 

In dit lijstje met adventskalenders voor 2021 kunnen adventskalenders met beautyproducten natuurlijk niet ontbreken. Deze kalender van Maybelline kun je nu al bestellen. Er zitten 13 full-size producten in en ook 6 mini’s, 5 verrassingen en één extra grote verrassing (achter deurtje 24!)

Bestel de adventskalender hier

adventskalender 2021 kerst

Adventskalenders 2021 #2 – NYX Adventskalender 2021

Nog meer beauty! Ook de adventskalender van NYX is nu al te bestellen. Extra speciaal: deze adventskalender voor 2021 heeft maar liefst 31 deurtjes. Zo kun je cadeautjes uitpakken tot Oudjaarsdag. Hoe leuk is dat? En er zit onwijs veel in, van lipsticks tot oogschaduws. 

Bestel de adventskalender hier 

adventskalenders 2021

Adventskalenders 2021 #3 – Essence adventskalender 2021

Een meer budgetproof beauty adventskalender is deze van Essence. Bij deze adventskalender doe je de producten in schattige zakjes inclusief datumstickers. Extra leuk om aan een vriendin cadeau te geven! 

Bestel de adventskalender hier 

adventskalenders 2021

Adventskalenders 2021 #4 – Nivea adventskalender

Hou je meer van verzorgingsproducten? Dan is de Niveau adventskalender 2021 vol skincare misschien wat voor jou. Van gezichtsmaskers en een beauty blender tot de klassieke Nivea crème – in deze 24 vakjes zit sowieso waar voor je geld.

Bestel de adventskalender hier 

adventskalenders 2021

Adventskalenders 2021 #5 – Kneipp adventskalender

Ook een fijne adventskalender als je voor skincare wilt gaan, is deze van Kneipp. Naast douchegel in verschillende geuren, zit er ook bad- en massageolie in. Een heel veelzijdige kalender dus! 

Bestel de adventskalender hier adventskalenders 2021

Adventskalenders 2021 #6 – Nespresso en Dolce Gusto adventskalender

Naast beauty en skincare adventskalenders zijn er natuurlijk nog genoeg andere soorten. Ben je een echte koffielover? Dan kun je kiezen voor een kalender van Nespresso of Dolce Gusto. Daarmee heb je elke dag in december een lekker kopje koffie.

Bestel de adventskalender van Nespresso hier en hier die van Dolce Gusto

adventskalenders 2021 koffie

Adventskalenders 2021 #7 – Côte d’Or Chocolade Adventskalender

Bij koffie hoort chocolade. De klassieke adventskalenders voor 2021 (of eigenlijk elk jaar!) zijn dan ook die met chocola, maar er zijn veel verschillende soorten. Wat dacht je van deze van Côte d’Or?

Bestel de adventskalender hier 

adventskalenders 2021

Adventskalenders 2021 #8 –  Lindt Adventskalender

Hoe meer chocolade, hoe beter. Deze adventskalender van Lindt wil je zéker hebben deze kerst. Achter elk deurtje zit namelijk een nieuw lekker chocolaatje in kerststijl. En hoe cute is deze verpakking ook?!

Bestel de adventskalender hier 

adventskalenders 2021

Adventskalenders 2021 #9 –  Invisibobble adventskalender

We eindigen dit lijstje met twee opvallende adventskalenders. Wist je bijvoorbeeld dat er ook een kalender is van Invisibobble? Juist, de elastiekjes die je altijd in je haar doet. Superleuk én handig voor kerst, want met een goed kapsel maak je je kerstlook natuurlijk helemaal af.

Bestel de adventskalender hier 

adventskalenders 2021 invisibobble

Adventskalenders 2021 #10 –  EasyToys adventskalender 

Let’s get spicy! Ook EasyToys heeft een adventskalender dit jaar genaamd Naughy & Nice. Met 24 sekstoys en accessoires wordt het zo een hele spannende kerst. 

Bestel de adventskalender hier 

adventskalenders 2021 easytoys

Beeld: iStock, Bol.com, Easytoys

Must reads 👀