Lifestyle

10 x leuke podcasts voor vrouwen op Spotify

Hoe lekker is het om tijdens die lange treinreis naar een leuke podcast te luisteren. Maar welke podcasts zijn nou leuk op Spotify? No worries, wij hebben tien leuke podcasts voor vrouwen op een rijtje gezet!

Leuke podcasts voor vrouwen op Spotify

Geuze & Gorgels

Geuze & Gorgels is een van de beste Nederlandse podcasts voor vrouwen op Spotify. De podcast gaat over Monica Geuze en Kaj Gorgels die iedere week samen een podcast opnemen. Zoals waarom kunnen mannen en vrouwen geen vrienden zijn?

Wat maakt dit een goede podcast?

Dit is een van de meest leuke podcasts van Nederland, omdat zij het naast onzin onderwerpen ook belangrijke onderwerpen op een leuke manier kunnen brengen met heel veel humor. Over deze belangrijke onderwerpen hebben zij hun eigen ongezouten mening, waar je soms nog best veel van kan leren!

The Self Love Fix

The Self Love Fix is een populaire podcast onder vrouwen op Spotify uit allerlei verschillende landen. De podcast is in het Engels en gaat over de onzekerheden waar jij als vrouw mee te maken hebt. We Love this!  Vind jij afleveringen van dit soort leuke podcasts ook zo interessant? 

BROERS met Sam & Rijk

BROERS met Sam & Rijk Hofman is vooral een super populaire podcast in Nederland onder jonge girls. Zoals falen in bed, daten tijdens de avondklok en over Rijk zijn eerste naaktshoot. Oeh juicy! De podcast van Rijk en Sam heeft al 36 afleveringen dus genoeg luisterplezier girl!

Leuke podcasts voor vrouwen op Spotify: De ClipCast

In de Clipcast bespreekt Lot Mulder van het fantastische Instagram-account De haarclip van Marie-Claire iedere week met een influencer het studentenleven en de liefde. Yes, ook te luisteren op Spotify. Naast heel veel grapjes komen er ook serieuze dingen in deze podcast voor bij zoals straatintimidatie en body positivity onder meiden!

Populairste podcast Nederland

Waarom deze podcast op dit moment de populairste podcast in Nederland voor jonge vrouwen op Spotify is, is omdat er relatable dingen uit het studentenleven worden besproken op een hilarische manier. Zo helpt de podcast jou onder andere met afko’s die jij tijdens jouw studentenleventje zeker moet kennen, girl! Luister de afleveringen van deze leuke podcasts hieronder! 

Leuke podcasts voor vrouwen op Spotify: Menstruatiemeisjes

Menstruatiemeisjes is een van de meest interessante podcasts voor vrouwen op Spotify. Zo gaan deze girls de strijd aan met periodshaming en hebben zij het over de menstruatie cup waar over het algemeen nog niet veel over bekend is. Wij vinden deze podcast echt super vet, doordat de girls het over het taboe menstruatie hebben en over alles wat daarbij komt kijken. Deze podcast is van alle leuke podcasts dus zeker de moeite waard, want wedden dat jij nog niet alles wist?  

Leuke podcasts voor vrouwen op Spotify: Your Inner Glow

Naast alle leuke podcasts met veel humor in dit lijstje is dit een van de podcasts voor vrouwen op Spotify, waarin je op een hele rustige manier erachter komt hoe jij jouw innerglow vindt en daaruit leeft. In de podcast wordt onder andere vertelt wat je moet doen als het je allemaal even te veel wordt en hoe je alleen kunt zijn, maar niet eenzaam bent.

Na het luisteren van deze podcasts weet je zeker een stuk meer over jezelf

Diep Man

De podcast van Nienke Plas en haar man Resley hebben samen een hele grappige podcast genaamd Diep Man. In Diep Man hebben Nienke en Resley het onder andere over de normaalste zaken van het leven zoals seks, jaloezie en over het huwelijk. Deze podcast heeft vooral heel veel zelfspot en het is heel leuk om te horen dat er bij andere relaties ook wel eens iets misgaat.

Wat zijn de best beluisterde podcasts? 

Op de vraag wat de best beluisterde podcasts zijn, hoort Diep Man daar zeker tussen. De best beluisterde podcasts zijn vooral leuke podcasts met een grote dosis humor en dat is bij Diep Man zeker aanwezig! 

Poespas de Podcast

De podcast Poespas is iedere twee weken te beluisteren en wij het leuke aan deze podcasts vinden is dat de presentatrices hem iedere keer met een glas wijn opnemen. Dat klinkt toch heerlie? Het gave aan deze podcast is vooral dat de dames alles vertellen uit hun eigen ervaring en we love that!

Deze actrices uit One Tree Hill hebben een podcast en bespreken élke oude aflevering

Foodie-ness Podcast

De Foodie-ness postcast is ook een populaire podcast voor vrouwen op Spotify. Hierin wordt gezonde voeding en intens geluk voor vrouwen besproken. Dit is iets wat heel interessant kan zijn en een grote dosis humor je aan het lachen maakt. Check de leuke Foodie-ness podcasts snel op Spotify!

Datevermaak

Zoek jij leuke podcasts voo rvoruwen? Dan is Datevermaak wat voor jou. Deze podcast gaat het natuurlijk vooral over daten. Bijvoorbeeld hoe je hier beter in kunt worden en waarom daten zo ingewikkeld is. Alles wordt besproken in deze podcast en geen onderwerp is off limits. Struggle jij ook met daten? Dan raden wij jou deze podcast zeker aan!

Podcast tips: deze 5 podcasts worden jouw nieuwe favoriet

Beeld: IStock