Celebs

Dit is het bizarre bedrag dat Enzo Knol vraagt voor een bezoekje aan awards

Dat fame je soms picky maakt bewijst Enzo Knol gisteravond. Deze bekende YouTuber werd uitgenodigd voor de Tina awards maar hij wilde niet zomaar komen. Enzo Knol vraagt namelijk een bizar bedrag om aanwezig te zijn bij de uitreiking.

Enzo knol vraagt bizar bedrag voor bezoekje aan de Tina Awards

Enzo Knol is een YouTuber en vlogger. Hij is een paar jaar geleden begonnen met het vloggen van zijn leven, en inmiddels is hij uitgegroeid tot de populairste YouTuber van Nederland. Met zijn merchandise knolpower wist hij veel kinderen enthousiast te maken. De meeste kijkers van Enzo zijn kinderen en daarom ook niet gek dat Knol is genomineerd voor een prijs bij de Tina Awards. Maar Enzo ging hier niet zonder voorwaarde zijn gezicht tonen. Hij vroeg namelijk een bedrag van wel 10.000 euro. Holy moly!

De Tina Awards worden gepresenteerd en uitgereikt door Britt Dekker en zoals gewoonlijk heeft Britt geen blad voor haar mond. Tijdens de uitreiking van de YouTube awards staan Kalvijn en Gio op het podium bij haar en legt Britt uit waar de andere genomineerde zijn. Stuktv kon niet komen omdat ze bezig waren met opnames. Fair enough! De reden van Enzo Knol was wat minder eerlijk en Britt deelt in geur en kleur op het podium waarom meneer Knol er niet bij was. Enzo knol wilde namelijk alleen komen als hij er 10.000 euro voor kreeg. Oei! Daar gaat je knolpower…

View post on Twitter

 

Toch zijn de meningen van de fans best wel verdeeld. Sommige vinden zelfs dat Enzo wel meer had kunnen vragen, excuse me? Andere mensen zijn juist van Britt totaal niet onder de indruk en noemen haar opmerking rude. Wat vinden jullie? Zat Brit Dekker of Enzo Knol in de fout?

Lees ook:

Heftig: camper van Enzo Knol leeggeroofd tijdens vakantie

Cha-ching! Dit is het bizar hoge salaris van Britt Dekker

 

Beeld: brunopress

Must reads 👀