Celebs

Money please: dit zijn de 3 best verdienende YouTubers van Nederland

Voor sommigen is het een droom: geld verdienen door je dagelijkse leven te filmen. Er zijn veel mensen die geld verdienen met vloggen, maar sommige geluksvogels verdienen hier zelfs zoveel geld mee dat ze ervan kunnen leven. Zo heb je ook in Nederland een aantal Youtubers die populair zijn. Maar wie verdienen er eigenlijk het meest? Wij zochten dit voor je uit.

Een fortuin verdienen met Youtube: zij deden het

1. Jordi van den Bussche (Kwebbelkop)

Jordi van den Bussche, van het Youtube-kanaal Kwebbelkop, is één van de best bekeken Nederlandse Youtubers van dit moment. Zijn kanaal heeft ongeveer 14 miljoen subscribers en zijn video’s worden soms meer dan 5 miljard (!) keer bekeken. Vooral gamers zijn fan van Jordi. In zijn Engelstalige video’s geeft hij commentaar op videogames zoals Minecraft en Grand Theft Auto. Een Youtuber verdient gemiddeld 1000 euro per een miljoen views. Dat betekent dus dat Jordi voor sommige video’s meer dan tienduizend euro binnenharkt... Deze populaire Youtuber zal met zijn inkomen gemakkelijk de nieuwste games kunnen kopen. En uhm… mooie auto’s.


2. Enzo Erkelens (Enzo Knol)

Enzo Knol is misschien wel de bekendste Nederlandse vlogger. Inmiddels heeft hij meer dan 2.5 miljoen abonnees op Youtube. Zijn vlogs krijgen dagelijks zo’n 600.000 views, ja je leest het goed. We kunnen zijn bankrekening niet bekijken, maar er gaan geruchten rond dat Enzo Knol inmiddels al 4 miljoen euro heeft verdiend aan zijn video’s en sponserdeals. Daarnaast doet de Youtuber nog meer dan alleen vloggen. Hij is stemacteur voor animatiefilms en verkoopt zijn eigen merchandise. Lekker bezig Enzo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enzo Knol (@enzoknol)


3. Nikkie de Jager (NikkieTutorials)

Nikkie de Jager is niet alleen in Nederland bekend, maar wereldwijd. We get that, ze kan de mooiste make-up looks maken en ze heeft zelfs Kim Kardashian opgemaakt. Haar YouTube kanaal heeft inmiddels 13.8 miljoen abonnees en haar video’s worden miljoenen keren bekeken. Veel bedrijven benaderen haar voor sponserdeals en hier vraagt ze soms wel €25.000 voor! Nikkie heeft haar pensioen al dik bij elkaar gespaard. Ben je fan van deze make-up godin? Check dan haar documentaire.  


Pssst, een lekkere snack mag natuurlijk niet ontbreken wanneer je relaxed Youtube video's bekijkt in bed. Wist je dat er nu ook Skittles ijsjes bestaan? Check it out!

Is gamen niet helemaal jouw ding? Dan zijn er altijd nog andere influencers die je kunt volgen. Het is toch heerlijk om even hersenloos naar een video te kijken?! Check dit artikel eens. Wij hebben knappe Nederlandse influencers voor je op een rijtje gezet.

Bron: fem-fem.nl, axed.nl, quotenet.nl | Beeld: Instagram, Unsplash
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved