News

Wow: Tony Junior heeft een string van ex Maan boven zijn bed hangen

Tijdens de Bachelor 2021 heeft Tony Junior niet de vrouw van zijn dromen gevonden, maar nu blijkt dat hij helemaal nog niet over zijn ex Maan heen is… Haar string hangt namelijk gewoon nog ingelijst boven zijn bed!

Tony Junior string Maan de Steenwinkel

In Rooijakkers Over De Vloer is te zien dat Tony een string met een roosje boven zijn bed heeft hangen en vertelt dat deze van zijn ex-girlfriend Maan is. Zij had deze string een keer voor hem gekocht, omdat zij samen het liedje ik geef je een roosje m’n roosje hadden. Maar daar blijft het verhaal niet bij, want Maan had deze string ook aan toen zij voor de laatste keer seks hadden en toen wilde Tony hem graag houden. Oh my gosh! Grote kans dat de winnares van De Bachelor 2021 Julia, dus ook naar deze string heeft gekeken toen zij en Tony na het programma heel even samen waren. Hoe ongemakkelijk, meid?!

View post on Instagram
 

Tony Junior verklapt aan welke dame hij zijn laatste roos nú zou geven

Gaat de string van Maan ooit nog weg?

Tony vertelt in Rooijakker Over De Vloer ook dat de string echt wel een keer weg zal gaan als hij een vaste relatie met iemand krijgt. Maar wij geloven er niks van, ons zou het namelijk helemaal niet verbazen als Tony en Maan uiteindelijk toch weer bij elkaar zouden komen, want hun liefde is duidelijk zichtbaar! Denk jij dat Tony en Maan toch weer samen komen?

Ook Maan heeft inmiddels op het nieuws gereageerd. In een Livestream verteld Tony namelijk dat zijn ex-liefje dit niet een leuke actie van de boy vindt…

View post on Instagram
 

Bron: Love RealityBeeld: Bruno Press

Must reads 👀