News

Kevin en Eva uit Temptation Island geven hun relatie nog een kans

Kevin en Eva hebben tijdens hun deelname aan Temptation Island de ultieme relatietest overleefd, maar na het programma ging hun relatie toch uit omdat Eva vreemdging. De twee houden toch nog genoeg van elkaar en geven hun relatie nu weer een kans…

Temptation Island koppel Kevin en Eva

De relatie van Kevin en Eva uit Temptation Island was een korte tijd uit, omdat Eva drie keer is vreemdgegaan. Maar nu heeft Eva haar aapje Kevin toch weer helemaal gevonden. In een gesprek met Love Reality vertelt Kevin afgelopen weken nog te hebben gedate met Caroline Mauritz, waarmee hij zelfs naar Parijs is geweest: “Ik was aan het daten met een leuke dame, maar ik kwam er later achter dat ik nog te veel met Eva in m’n hoofd zat en dat niet los kon laten.” Daarom heeft Kevin de girl laten weten op dit moment niet verder met haar te kunnen en proberen Kevin en Eva er weer samen wat van te maken.

Wow! Temptation Island-Kevin zag er vroeger heel anders uit

De breuk van Temptation Island Kevin en Eva

De twee gingen afgelopen maand natuurlijk uit elkaar, omdat Eva vreemd is gegaan. Dit kwam onder andere omdat de girl een tijdje werkeloos is geweest en daardoor in een negatief spiraal terecht kwam. Zo wilde ze op feestjes altijd als eerste naar huis en was zij totaal niet meer zichzelf. En dit zette druk op de romance van de twee. Maar toen zij vreemdging, betekende dat toch echt het einde. Nu zijn de twee weer samen en wensen wij hun heel veel geluk toe in de liefde!  

View post on Instagram
 

Bron: Love RealityBeeld: RTL

Must reads 👀