Celebs

Als dat maar goed gaat: Barbie gaat samenwonen met kerverse vlam

Oh oh Barbie… she did it again! Het is nog geen maand aan met haar kersverse vlam en Barbie neemt weer de volgende beslissing: samenwonen. Come on Barbie lets go party?

Het liefdesleven van Samantha de Jong (Barbie van Oh Oh Cherso)

Als iemand een verwarrend liefdesleven heeft gehad, is dat toch wel Samantha de Jong (aka Barbie van Oh Oh Cherso). De reality-ster fladdert van man naar man, in de hoop elke keer de ware te vinden. Het langst is ze samengeweest met ex-man en vader Michael van der Plas, waarmee ze twee kinderen heeft. Na de scheiding was het de beurt aan Gelmore. Na haar relatie met Gerrit, kon ze veiligheid vinden bij Gelmore, en ze krijgen samen een kindje. Dit heeft spijtig genoeg niet lang mogen duren en Gelmore overleed aan een hartstilstand. Barbie vond haar troost bij Dave, maar ook dit was niet de juiste match voor de roze queen. Tot een paar dagen geleden: she found the one! (Geloof jij het nog?)

Nieuwe vriend, nieuw huis voor Samantha de Jong

Sinds kort heeft Barbie dus een nieuwe vriend, en deze keer is het raak! Op Instagram post Samantha een foto van haar en haar lover met de tekst: Bonnie & Clyde. Barbie zit weer volledig op een roze wolk en we zijn blij dat ze haar geluk weer heeft teruggevonden. De roze wolk zweeft rustig verder en Barbie maakt een paar dagen geleden bekend via Instagram dat ze gaat samenwonen met nieuwe hengst Hans. Ze zijn samen aan het klussen aan hen nieuwe huis en aan Samantha te horen is ze weer helemaal de oude…

View post on Instagram
 

 

We hopen dat deze relatie wat langer standhoudt als de vorige en wensen ze veel geluk toe!

Lees ook:

Samantha de Jong (Barbie) laat engel tatoeëren over naam overleden vriend

Grote ruzie tussen Samantha de Jong (aka Barbie) en haar verloofde Gerrit: ‘Fuck huiselijk geweld’

 

 

Beeld: brunopress