News

Victoria’s Secret komt naar Nederland en opent MEGA store in Amsterdam

Op de Girlscene redactie zijn wij dol op mooie lingerie. Wie wil zich nou niet een beetje extra sexy voelen in mooie stofjes? Vooral de lingerie van Victoria’s Secret is absoluut too die for. Goed nieuws dus dat er dus een mega store in Nederland opent! In Amsterdam om precies te zijn.

View post on Instagram
 

Wij zijn dol op de setjes van Victoria’s Secret, maar we hadden nog niet zo veel keuze hierin. Daar kwam verandering in met de opening van een Victoria’s Secret Store in Leidschendam, maar nu komt er ook een aan het Koningsplein in Nederland! Holy moly. Op de stations verkopen ze meestal alleen beautyproducten, accessoires, (reis)tassen, paspoorthoesjes en parfums. In de nieuwe winkels gaan ze de hele collectie verkopen, dus ja, óók die mooie lingerie. YES!

De nieuwe Victoria’s Secret komt terecht op het Koningsplein 2, op de begane grond van historische gebouw. Perfect dus om langs te hoppen als je een dagje Amsterdam doet met de meiden! De nieuwe locatie krijgt ook speciale Bra Fits Experts die jou professioneel kunnen opmeten. Ideaal! 

View post on Instagram
 

 

Beeld: iStock

Must reads 👀