Beauty

Holy moly: met deze TikTok-hack laat je je ogen groter lijken

We waren al fan van de TikTok lifehacks en foodhacks, maar er worden ook genoeg fashion- en beautyhacks gedeeld op deze app. We like! Ken je deze TikTok-hack al waardoor je je ogen groter kunt laten lijken?

We like: beautyhacks op TikTok

Steeds meer make-up artists zitten op TikTok en delen hun beste tips met hun volgers. Zo ook YouTuber Marjan Tabibzada – ook wel @YoungCouture op TikTok. Met simpele trucjes kun je namelijk een heel verschil maken! De lifehack voor grotere ogen volgens Marjan? Witte eyeliner en een goede cat-eye. Marjan laat in haar TikTok zien dat ogen een stuk groter lijken met witte eyeliner op je waterlijn en een zwarte cateye op je ooglid. Ook plakt ze nepwimpers op, waardoor haar ogen nog een tikje groter lijken.

En extra fijn: Marjan blijft maar goede beautyhacks delen op haar TikTok-account. Zo laat ze het verschil tussen witte en zwarte eyeliner zien en in deze video probeert ze toffe ooglooks met gekleurde eyeliner. Kortom: je wilt Marjan zeker volgen op TikTok, want naast deze beautyhack die viral ging is er nog véél meer.

Check de TikTok-hack hier

@youngcouture

Small vs Big eyes 👁 lb: @juliettaf ##makeup ##makeuptutorial ##makeuptransformation ##makeuphacks ##fyp

♬ Let Me Think About It – Ida Corr & Fedde Le Grand

 
Bron: TIkTokBeeld: iStock