Films & Series

The Circle seizoen 3: dit is de recap van de eerste 3 afleveringen

The Circle seizoen 3 is begonnen en the game is on! Met 100.000 euro op het spel wil iedereen natuurlijk winnen. Alleen hoe doe je jezelf voor in deze realityshow waarin je alleen digitaal met elkaar kunt communiceren? Dit is de recap van aflevering 1 t/m 3 van The Circle. Want oh my, er valt nu al genoeg te bespreken… 

De meeste kandidaten doen zich voor als zichzelf

In The Circle kun je ervoor kiezen om je als jezelf voor te doen of te catfishen. In de eerste afleveringen zagen we dat de meeste kandidaten het spel in gaan als zichzelf. Wel zo slim, want zo kun je ook niet verstrikt raken in je eigen leugens! Toch zagen we dat Nick zichzelf wel een beetje anders voordoet. In het echt is hij een ICT’er, maar op zijn profiel heeft hij ingevuld dat hij een drummer is. Als dat maar goed gaat..

Ook Matthew doet zich in deze Netflix serie voor als iemand anders. Hij gaat The Circle in als zijn beste vriendin Ashley. En dat blijkt mega slim, want everyone loves Ashley. Ze is direct heel likeable omdat ze er lief uitziet én niemand twijfelt eraan of ze echt is. Slim gespeeld, Matthew.

The Circle Seizoen 3 is nog maar net begonnen en here comes the drama 

Terwijl de kandidaten elkaar leren kennen via The Circle chat en hun profiel invullen, is het nooit lang wachten op de drama. De alerts komen binnen en dat kan maar een ding betekenen: de kandidaten worden op de proef gesteld. En wat de kandidaten vooral raar vinden? Dat Michelle, de 52-jarige vrouw uit South Carolina met twee honden op haar profielfoto, zegt dat ze haar honden geen kus geeft op de mond. De twijfel of ze echt is, slaat een beetje toe.

En die twijfels worden alleen maar erger, net als the drama. Team Tijgerprint aka. Ava en haar zus Chanel worden namelijk weggestemd door de #1 van dit moment: Keisha. Alleen krijgen de twee een nieuwe kans in The Circle. En dat is niet zomaar een kans, ze moeten zich namelijk voordoen als een van de kandidaten. Ava en Chanel kiezen Michelle als hun slachtoffer en Blue Michelle (Ava & Chanel) en Orange Michelle (de echte Michelle) zijn geboren. Hallo drama! Want hoe weten de kandidaten nu wie de echte Michelle is? 

OMG: twee nieuwe kandidaten in het spel

Uiteindelijk doen Ava en Chanel het zó goed dat zij mogen blijven en de echte Michelle het spel moet verlaten. Alleen komt de echte Michelle wel even verhaal halen bij de dames. Nadat alles is uitgesproken gaat Michelle weer weg, maar The Circle seizoen 3 never sleeps. Er komen namelijk twee nieuwe kandidaten het spel in, namelijk Sophia die zich voordoet als haar knappe zus Isabella en Rachel die zich voordoet als Jackson, de vriend van haar beste vriendin. En dat zorgt direct voor nieuwe verhoudingen in de groep, want wie kun je nu nog vertrouwen?! 

Meer lezen over The Circle? Hier vindt je de recap van The Circle seizoen 3 aflevering 4 t/m 8 (met spoilers!)

 
Beeld: Pexels

Must reads 👀