News

FOTO: dit is de ándere zus van Roxanne en Andre Hazes

Andre Hazes is regelmatig in de media te zien vanwege zijn muziek, maar ook vanwege zijn liefdesleven, op dit moment met Sarah van Soelen. Zijn zus Roxanne Hazes staat ook regelmatig in the picture. Maar nu blijkt dat Andre en Roxanne nóg een zus hebben. En wij hebben een foto.

De zussen van Andre Hazes

In 2004 overleed Andre Hazes sr, de man die bekend stond om de Nederlandse volkshitjes zoals Zij Gelooft In Mij. Inmiddels is zijn zoon Andre Hazes druk bezig om minstens zo goed te worden als zijn vader. Ondertussen staat Dré ook veel in the picture om zijn love life. Niet alleen hij trouwens, ook zijn zus Roxanne is veel in de media. Maar wist je dat de twee Hazes kids nóg een zus hebben. Say what?

FOTO: André Hazes en Sarah van Soelen zoenend op de cover van Story

Andre Hazes en zijn zus Natalie Stenzler

Een van die kinderen van Andre Hazes senior is Natalie Stenzler. Ze is na het overlijden van haar vader naar Spanje verhuisd en heeft daarna geen contact meer gehad met haar famous family. Toch wilde Natalie haar familie niet links laten liggen en nam ze weer contact op met halfzus Roxanne, na 17 jaar tijd! Op Instagram deelt Natalie een foto van haar knappe zusje en zet in de caption dat ze trots is dat ze Roxanne haar zus mag noemen.

Maar nu vraag je natuurlijk af, hoe ziet Natalie eruit? Niet alleen qua uiterlijk lijkt ze op haar vader, ook is Natalie een echte kroegtijger en houdt ze wel van een goeie karaokeavond. Dat het familieweekend dus één groot feest wordt, is wel zeker!

 

Lees ook:

FOTO: Andre Hazes en Sarah van Soelen gaan samenwonen

Beeld: brunopress