Lifestyle

Even wegdromen: dit zijn de mooiste huizen op Funda van dit moment

Het Woonprotest is net geweest en de huizenprijzen lopen alleen maar verder op, om over een studentenkamer vinden nog maar te zwijgen. Maar wegdromen bij prachtige huizen waar je later in wilt wonen kan natuurlijk altijd. Kijk je mee naar de mooiste huizen op Funda van dit moment? 

#1 – Deze vrijstaande villa aan de vijver van het Vondelpark
Wonen ín het Vondelpark in Amsterdam? Ja, dat kan. Deze vrijstaande villa staat namelijk aan de vijver van het park. Maar daar hangt natuurlijk een aardig prijskaartje aan, namelijk 13.800.000. Gelukkig krijgen we een kleine sneak peak van de binnen- en buitenkant op Funda…

Check het huis hier helemaal

mooiste huizen op funda van dit moment 2
#2 – Deze prachtige villa op Vlieland
Droom je ervan om ooit een huis te hebben op een Waddeneiland? Dan is deze prachtige villa op Vlieland zeker een huis waar je van gaat watertanden. De balken, de vibes waardoor je het gevoel hebt dat je op Ibiza bent en het uitzicht op de Waddenzee… wauw.

Check het huis hier helemaalmooiste huizen op Funda van dit moment
#3 – Dit landhuis in Hilversum
14 kamers, een grote woonkeuken, 5 badkamers, een wijnkelder en een fitness- en sparuimte. Hallo! Bij dit landhuis in Hilversum is het zeker even wegdromen en dat begint al bij de oprijlaan met vijver. 

Check het hele huis hier

mooiste huizen op funda van dit moment#4 – Deze villa in Baarn met een eigen privébibliotheek
Boekenlovers opgelet! Herinner je dit artikel over de mooiste boekwinkels in Nederland nog? Dan is dit huis the dream, want deze villa heeft namelijk een privébibliotheek met maar liefst TWEE verdiepingen. Denk: kersenhouten kasten, glas-in-lood-plafond, fancy wenteltrap en vooral héél veel ruimte voor al je boeken. 

Check het hele huis hier
mooiste huizen op funda van dit moment

 
Bron: Funda.nlBeeld: iStock, Funda

Must reads 👀