Fashion

Dit zijn de winterjas trends voor 2021 die je moet kennen

De winter komt eraan, dus het is de hoogste tijd om een nieuwe winterjas te shoppen. In dit artikel leggen wij jou de trends winterjas van 2021 uit, zodat jij deze winter fabulous voor de dag komt!

Winterjas trends 2021: Oversized puffer jacket

Oversized puffer jackets zijn dé trend van aankomende winter. Dat komt omdat deze jassen trendy, comfortabel en vooral heel erg lekker warm zijn en dat heb je wel nodig tijdens de koudere dagen. Een oversized puffer jacket is deze winter het hotst in een felle kleur!

Schoenen trends 2021: deze schoenen gaan we allemaal dragen dit najaar

roze gewatteerde jas

Fel roze gewatteerde jas – My Jewellery – € 49,99

Winterjas trends 2021: Trench coat

Een trench coat is deze winter weer helemaal hip en dat is ook niet zo gek, want een trench coat maakt jouw outfit classy en sassy. Je kunt een trench coat het leukste combineren met een beanie en een toffe matchende sjaal en jij bent klaar voor deze winter! Wat combineer jij graag met en trench coat?

Trench coat

 

Double-breasted trenchcoat – H&M – € 69,99

Winterjas trends 2021: Teddy jassen

Een teddy jas is onze all time favorite. Hij zit comfortabel, is warm en niet te vergeten het is een heerlijk zachte jas. We gaan de teddy jassen aankomende winter vooral in een lange vorm zien en een licht bruine of een taupe kleur en we love it!  

Deze sieraden trends 2021 gaan we deze herfst overal terugzien

Teddy jas

Beige lange teddy jas – My Jewellery – € 69,99

Winterjas trends 2021: Kleurrijke leren jassen

Deze winter staat in het teken van kleurrijke fashion en daarom zijn kleurrijke leren jassen ook helemaal hip. Je gaat leren jassen dit jaar vooral voorbij zien komen in groene, paarse, gele of rode kleuren die zijn voorzien van een metallic look en wij zijn obsessed met deze trend. Hoe leuk is een paarse leren jas met een mooie witte baret?!

rode leren jas

Korte leren jas dames – America Today – €59.99

Winterjas trends 2021: The suit coat

Een suit coat is een nieuwe trend die helemaal past bij de damespakken trend van aankomende winter. Een suit coat lijkt heel erg op een blazer, maar dan in de vorm van een lange jas die goed bij jou pak past. That sounds amazing, right?

Blazer jas

Jas met strikceintuur – H&M – € 59,99

Beeld: I Stock

Must reads 👀