Fashion

5 x de mooiste blouses om het najaar te trotseren

Ondanks dat het lekker nazomerweer is, komt de herfst er weer aan. Ben je ook al op zoek naar leuke items om te dragen als het weer kouder wordt? Dan mag een blouse natuurlijk niet ontbreken in je kast. Dit zijn 5 leuke blouses voor dit najaar die je zeker wilt dragen.

Okergele blouse van MyJewellery
Deze schattige blouse van MyJewellery is perfect voor de herfst. De okergele kleur kun je makkelijk combineren met een witte broek, een zwart of denim rokje of een geruite broek.

🛍️  Shop de blouse hierleuke blouses voor dit najaar 2021 -1
Rode blouse met bloemetjes van America Today
Als je denkt dat de zomer alleen voor bloemetjes is, heb je het mis. We zien de botanische prints ook terug in de herfst. Wat dacht je van deze rode blouse met bloemetjes van America Today? Je kunt ‘m zelfs combineren met een bijpassend rokje. Hoe leuk!

🛍️  Shop de blouse hierleuke blouses voor dit najaar 2021 2
Overhemdblouse van H&M

Fijne basics in je kast zijn een must, want je kunt ze met alles combineren. Een witte, zwarte of blauwe blouse is namelijk altijd goed én het staat direct netjes. Win-win.

🛍️  Shop de blouse hierblouses voor de herfst 2021

Roze blouse met rode zebraprint
Minder fan van basics en meer zin in printjes? Dan is deze roze blouse met rode zebraprint misschien wel helemaal jouw ding. Fijn bij een highwaisted jeans bijvoorbeeld! (En ook meteen ideaal voor een date!)

🛍️  Shop de blouse hier

leukste blouses najaar 2021

Donkerblauwe peplumblouse van Scotch & Soda
Een donkerblauwe blouse is ook ideaal voor het najaar. Deze peplumblouse is er overigens ook in het lila, een van de kleuren die we terugzien in de fashiontrends najaar 2021

🛍️  Shop de blouse hier

leuke blouses voor het najaar

 
Beeld: iStock

Must reads 👀