Fashion

In deze broeken lijken jouw billen voller

Grote billen was heel lang een kenmerk wat veel vrouwen niet mooi vonden. Hoe slanker je was hoe mooier, maar gelukkig is dit lichaamsbeeld volledig gedraaid. Wees trots op je curves en show them off! Ben jij minder curvy, maar wil je toch graag grotere billen? Lees dan snel verder. Wij hebben tips en voorbeelden verzameld voor vrouwen met een kleinere kont. 

Broeken waarin jouw billen voller lijken

High waisted

Probeer eens een high waisted broek. Doordat de broek hoog valt lijkt het alsof er meer oppevlakte is rondom je billen. Zo lijken ze een stuk groter! Probeer bijvoobeeld deze broek van de H&M.

High waist

Flared High Waist Jeans voor €24,99

Draag een broek met een printje

Als jij een broek met een printje aan hebt dan lijken je billen gelijk een stuk groter. Vermijd alleen verticale strepen! Hierdoor lijk je slanker, maar je billen lijken er ook kleiner door.

 

Vermijd wijde broeken

In een wijde broek valtlen kleineren billen helemaal weg. Ga voor een broek waarvan de bovenkant strak zit. Een flared jeans of skinny jeans zijn super mooi!

 

Kies een jeans met een lichte wassing

Een zwarte broek is super mooi! Alleen zorgen zwarte broeken ervoor dat jij slanker lijkt en je billen dus ook. Als je een broek met een lichte wassing draagt dan lijken jouw billen net wat voller! Probeer bijvoorbeeld deze broek van de H&M eens.

Curvy High Waist Jegging voor €19,99

Beeld: Unsplash: Waldemar Brandt

Must reads 👀