Lifestyle

Hotspot alert: Bij Skate Fever vlakbij Rotterdam kun je indoor rolschaatsen!

In de lockdowns was wandelen heel populair, maar ook de skateboards en rolschaatsen vlogen de winkel uit. En die trend is still going strong! Heb je ook rolschaatsen gekocht of heb je zin om het eens te proberen? Dan wil je zéker naar deze hotspot vlakbij Rotterdam. Bij rollerdisco Skate Fever kun je namelijk indoor rolschaatsen.

Rollerdisco Skate Fever is dé hotspot waar je naartoe wilt

Let’s skate! We waren al fan van de Utrecht Skate Parade, maar ook in Zuid-Holland kun je je hart ophalen als je wilt rolschaatsen. Trek je rolschaatsen maar uit de kast (of huur een paar voor je de baan opgaat), want het is tijd voor een rondje rollerdisco. Bij Skate Fever kun je namelijk indoor rolschaatsen op discomuziek, hoe tof is dat?!

Een perfect uitje om dit najaar te doen met vriendinnen én ook een heel leuk dateidee. En no worries als je nog niet zo stevig op je rolschaatsen staat, je kunt ook een skateworkshop nemen. Of je aan je nieuwe lover vastklampen, natuurlijk. 😉 Zin in nog meer leuks bij deze hotspot? Je kunt er ook terecht voor glow in the dark midgetgolf voor of na een rondje rolschaatsen. 

Waar is Skate Fever?
📍 Rhijnspoor 275, Capelle aan den IJssel
Check ook hun website voor meer informatie

Hier zie je alvast een sneakpeak van Skate Fever

De indoor rollerskatebaan ging een beetje viral op TikTok. En ja, wij snappen wel waarom!

@mieruking

10/10 would go again hands down ##rollerskating ##skating ##skatelife ##rotterdam ##skatefever ##fypシ ##abcxyz

♬ Low – sww.llx

 
Bron: TikTokBeeld: Pexels