News

Dit Instagram-account verzamelt hilarische uitspraken uit Temptation Island

Het is nog maar de vierde aflevering van Temptation Island en we liggen nu alweer krom van het lachen door sommige uitspraken van de deelnemers. Wat blijkt? Er is een Instagram-account die deze mooie uitspraken op een rijtje heeft gezet!

Temptation Island uitspraken

Temptation Island is in volle gang en er is alweer heel veel gebeurd in dit seizoen. Zo is een van de koppels vervangen door een nieuw koppel en hebben we het eerste kampvuur vol tranen gehad. Er zijn niet alleen tranen gevallen bij de deelnemers ook wij hebben al vol tranen op de bank gezeten door de hilarische opmerkingen van de deelnemers. Zo was het de eerste aflevering al raak toen Deborah zei dat iedereen in hetzelfde beschuitje zit. Om Efrain hebben we ook plat gelegen van het lachen toen hij zei dat hij is als een deur die dicht is, maar niet op slot, haha! Nu we het toch over Efrain hebben, heb jij een eerder geschreven artikel over Efrain en Aylin hun leugens al gelezen?

 

Temptation Island uitspraken Instagram-account

Niet alleen deze uitspraken staan op het Instagram-account, ook de uitspraken uit de andere seizoenen kun je hier vinden. Iemand die heel veel van deze gekke uitspraken had is natuurlijk Sonny ook wel bekend als mister purpoos, maar Gregory en Karina kunnen er ook wat van. Check het Instagram-account hieronder en pak de tissues er maar bij, want je gaat het denk ik niet droog houden van het lachen!

Hier vind je alle deelnemers van Temptation Island 2021 op Instagram

Bron: CosmopolitanBeeld: RTL, Tom Cornelissen