Beauty

Hier zijn ze dan: de beautytrends voor de herfst van 2021

Een nieuw seizoen breekt aan en dat betekent: nieuwe beauty trends! Girlscene heeft onderzoek gedaan en op een rijtje gezet wat jij deze herfst kan verwachten op het gebied van beauty trends. Dus wil jij er helemaal fresh bijlopen deze herfst? Lees dan snel verder!

beauty trends herfst 2021

Beautytrend herfst 2021: Bangs

De eerste beauty trend die we graag met je delen is een kapsel dat populair was in de 00’s: bangs. De trend is een paar jaar geleden weer opgepakt door Zooey Deschanel voor haar rol als Jes in de serie ‘New Girl’. Tegenwoordig zien we de bangs in alle maten en vormen terug. Zo heeft Miley Cyrus een kort kapsel met warrige bangs en Jennifer Lopez heeft lang haar met alleen de voorste plukken als bangs. Toch is het knippen van bangs een grote stap en is terugkomen van dit kapsel wat moeilijker dan bij laagjes. 

beauty trends herfst 2021

Beautytrend herfst 2021: Less is more

De volgende beauty-trend gaat vooral over het gebruik van foundation en concealer: less is more. Wiehoe! Geen pancake-face meer maar een natural glowing huid. Een gezonde huid is deze herfst essentieel en de basis voor de trend. Met een moisturizer of BB-cream kom je dus al een eind. Voor wat meer glans en dus ook een gezonder lijkende huid kun je een highlighter gebruiken. Hallo healthy glow!

beauty trends herfst 2021

Beautytrend 2021: De volle wenkbrauw

Wilde wenkbrauwen zijn de nieuwe trend deze herfst. Dus laat je epileerspullen maar liggen, en pak dat wenkbrauwpotlood. Remember: strak is een no-go-zone. Vul alleen de plekken waar je haren mist bij. Aanvullend op deze trend is het omhoog kammen en vastzetten van je wenkies. Deze trend lift jouw ogen en zorgen voor nog vollere en grotere wenkbrauwen. 

beauty trends herfst 2021

Beautytrends 2021: De klassieke look

Deze trend is terug van weggeweest, en wij zijn helemaal excited! De klassieke rode lip en de zwarte eyeliner is back. Artiest Amy Winehouse bracht deze trend terug en deze herfst kan je deze look weer rocken. Niet alleen rode lippen is iets wat in is dit najaar. Ook rode nagels en rode haren zijn helemaal volgens de trends van dit seizoen. We go back to red!

Halsey

Beautytrends 2021: Kleurrijke eyeliner

In tegenstelling tot de klassieke eyeliner, is dit jaar ook de felgekleurde eyeliner helemaal hot! De kleur blauw staat royaal en is opvallend en hebben we al een paar keer voorbij zien komen op de catwalk. Maar niet alleen blauw is in dit jaar, ook kleuren als groen of roze geven jou ogen een verrassende twist. Je kunt deze kleuren aanbrengen als oogschaduw of eyeliner. 

Lees ook:

Nagellak trends herfst 2021: deze tintjes wil jij deze herfst op je nagels

15 x onze favoriete herfst tops voor het najaar van 2021

Dit zijn de sneaker trends voor het najaar van 2021/2022

 

Beeld: unsplash