Celebs

FOTO! Megan van Temptation Island heeft een compleet nieuwe look

Remember Megan van Temptation Island nog? Deze Belgische deed een paar jaar geleden mee aan Temptation Island als koppel en veel mensen herinneren zich dat nog maar al te goed. Maar tegenwoordig is ze niet meer zo goed te herkennen, want Megan heeft een compleet nieuwe look.

Megan van Temptation Island verandert haar look

Dat we Megan Desaever van Temptation Island niet snel vergeten, is niet zo gek. Temptation Island-fans zweren bij seizoen drie en dat komt voornamelijk door het koppel Megan en Kevin. Beide waren niet trouw tijdens hun deelname en Megan had seks op tv met verleider Joshua. Na haar deelname is de Belgische dame in een rollercoaster van aandacht gekomen en dit heeft ze uhm… goed benut!

De nieuwe look van Megan van Temptation Island

Megan heeft kort na haar deelname aan Temptation Island haar lippen vergroot en even leek het daarbij te blijven. Op haar Instagram deelde ze veel pikante foto’s en je zou wel kunnen stellen dat Megan door een grote imago change ging. Dit werd bevestigd toen de 24-jarige dame bekend maakte playmate van de maand te zijn, en daarom op de cover van de Playboy stond. En surprise surprise, niet veel later is ze ook een only-fans account begonnen! Toch was het voor Megan nog niet genoeg en bracht ze ook na de Playboy cover meerdere keren een bezoekje aan de schoonheidsdokter. Maar dit keer is het niet bij de lippen gebleven…

 

Naast dat Megan haar lippen heeft laten vergroten, heeft de Playboy playmate ook botox gebruikt (en wij denken wel wat meer dan 1 spuitje). Ook heeft Megan haar lange bruine haren ingeruild voor een blond bob-kapsel. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat ze niet meer lijkt op de Megan die we van Temptation Island kennen.

Wat vinden jullie? Heeft Megan er goed aangedaan zoveel te veranderen?

Lees ook:

What?! Keanu van Ex On The Beach en Temptation-Megan zijn aan het daten

Oelala: dit is de nieuwe afgetrainde vriend van Temptation-Megan

Beeld: RTL