Celebs

FOTO: er is alwéér ingebroken in de auto van Monica Geuze

De wereld van BNN’ers is niet altijd zo zorgeloos als je denkt. Dit werd gister bewezen door influencer Monica Geuze. Via Instagram deelde Monica dat de ruiten van haar auto zijn ingeslagen en dit kwam koud op haar dak te staan…

De auto van Monica Geuze is ingeslagen

Monica Geuze kennen we inmiddels allemaal als presentatrice van Temptation Island. Hoewel Monica eerst voornamelijk te zien was op YouTube, is de influencer nu ook te zien op Videoland met haar eigen serie Like Monica. In de serie volg je het glamour leven van Monica en alles wat daarbij komt kijken. Toch is haar leven niet altijd zo glamorous als we denken. Gisterochtend zijn namelijk de ruiten van Monica haar auto voor de tweede keer ingeslagen. De daders wilde de auto jatten, maar gelukkig had Monica maatregelen genomen na de eerste keer. Monica heeft namelijk een speciaal folie over haar ramen laten plaatsen en dat was maar goed ook! Want toen Monica zondagochtend bij haar auto aan kwam waren alle ramen kapot. Gelukkig heeft het pas geplaatste folie zijn werk gedaan en was het voor de daders onmogelijk om de ramen helemaal kapot te slaan en de auto te jatten.

Monica Geuze ingeslagen ramen

Bron: Instagram (@monicageuze)

Monica Geuze is boos door ingeslagen ruiten

Monica is erg aangedaan door het incident en deelt via social media dat ze het spuugzat is. Ze vindt het belachelijk dat ze maatregelen moest nemen om inbraak te voorkomen en deze tweede keer was de druppel. “Steek je handen uit je mouwen voor een baan zodat je je eigen geld kan verdienen in plaats van met je tengels aan andermans spullen te komen”, schrijft ze bij de Story. Monica is duidelijk van slag en niet zo gek ook. De 26-jarige heeft namelijk een jong dochtertje en een veilige omgeving is daarom heel belangrijk voor Monica. Luckily heeft Monica gister een ander vervoersmiddel gevonden voor haar en dochter Zara Lizzy: een brommobiel! Rijden ze toch nog een beetje in stijl de aankomende dagen.

Monica Geuze brommobiel

Bron: Instagram (@monicageuze)

Lees ook:

Monica Geuze onthult of ze zelf mee zou doen aan Temptation Island

Like Monica staat NU op Videoland: “Robbert is geen fan van de camera”

Bron: InstagramBeeld: brunopress

Must reads 👀