News

Tony Junior verklapt aan welke dame hij zijn laatste roos nú zou geven

De Bachelor 2021 zit erop. Na een hele tijd smullen over het liefdesleven van DJ Tony Junior, is het programma vorige week ten einde gekomen. Na een dramatische reünie-aflevering weten we dat dit niet goed is afgelopen, maar aan wie zou Tony zijn roos geven als hij het allemaal opnieuw mocht doen?

Tony Junior vertelt aan welke hij zijn laatste roos nú zou geven

In de finale van De Bachelor 2021 zagen we hoe Tony Junior aan Julia de laatste roos gaf, maar in de reünie werd duidelijk dat hun relatie weer over is. Dit mede omdat Tony ná de show seks heeft gehad met Maxime. En Tony is degene die het heeft uitgemaakt. Tony gaf vorige week aan Rumag TV een interview en dan krijgt hij de vraag aan wie hij zijn laatste roos zou hebben gegeven als hij het mag overdoen. Hij mag kiezen uit alle twintig dames.

“Met honderd procent overtuiging gaat deze naar Oriana. Dat meen ik serieus. Zij was degene die haar hart het meest heeft opengezet voor mij, het meest oprecht was en geen shit heeft gepraat over anderen. Zij was een van de weinigen die geen slechte woorden overhad voor anderen. Oriana was lief, zij was echt en ik gun haar echt de allerbeste man van de wereld. Daarom geef ik deze aan die man en hoop ik dat hij haar die roos geeft.” 

Oriana had een hekel aan Julia na De Bachelor 2021

Oriana vertelde kort geleden dat ze nog steeds veel verdriet heeft over het verliezen van De Bachelor 2021 en daarmee Tony’s hart. “Deze hit mij gewoon. Ik vond het écht heel erg voor haar.. Op het moment dat ik haar vertelde dat ik haar die roos niet gaf, brak zij in tranen uit. Ik krijg gewoon een soort van kippenvel, ik vond het echt heel zielig voor haar. Na de reünie heb ik even heel snel met haar gesproken. Even een heel kort gesprekje gehad, dat het me heel veel deed en heb ik haar een knuffel gegeven. Alle liefde naar haar.”

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Must reads 👀