Lifestyle

Wat je altijd al wilde weten: 11x tekenen dat je crush sowieso interesse heeft

Of je nu al jaren gelukkig bent in je relatie of dat je net met een nieuw iemand aan het praten bent – het is altijd leuk om te kijken of iemand een kleine crush op je zou kunnen hebben. We help you out, want dit zijn twaalf tekenen dat hij of zij je leuk vindt!

Je crush stelt bepaalde vragen om erachter te komen of je single bent

Als jullie aan het begin zitten van de talking stage en hij of zij vraagt op verschillende manieren of je écht niet iemand datet, dan is het voor ons wel duidelijk dat hij of zij sowieso wel íets van interesse heeft, toch?

Hij of zij maakt héél véél oogcontact wanneer jullie praten

He or she just loves to look at you. 

Je crush vertelt en maakt áltijd grapjes (ook als het niet grappig is)

Grapjes maken is een casual manier van laten merken dat je iemand leuk vindt, omdat je diegene graag wil laten lachen. Als iemand je niet leuk vindt, zou diegene waarschijnlijk ook niet de moeite doen om je te laten lachen.

Hij of zij wil je helpen met dingen

Ja, zegt wel genoeg, denken wij zo.

In een gesprek draait hij zijn lichaam naar je toe

Body language is everthing en dat gebeurt heel onbewust. Wanneer je niet helemaal zeker bent van of een crush je leuk vindt, let dan eens op de lichaamstaal. Zit diegene naar je toe gedraaid? You’re set. 

Je wordt zijn of haar vrienden in een setting samengezet

Hoe awkward dit ook kan zijn, want no pressure? – toch is het een goed teken als zijn of haar vrienden jullie alleen willen laten. Dat betekent dat zij zien dat diegene jou leuk vindt óf dat hij of zij het zelfs met zijn vrienden over je heeft. Hehehe.  

Kleine dingetjes aan jouw uiterlijk vallen ke crush op (en hij of zij laat dat merken)

Nieuwe bril, naar de kapper geweest of nieuwe sokken gekocht? Een persoon die je leuk vindt, ziet dat direct. +10 punten als hij of zij het ook nog eens ‘stiekem’ tegen je zegt. 

★ Hij of zij probeert altijd een manier te vinden om je slightly aan te raken

Ja, nogmaals, wel duidelijk, right? 

Kleine details die je hem of haar hebt verteld, onthoudt diegene

‘Hey, ik heb opgelet en ik weet dit over jou.’ Als hij of zij iets opmerkt wat jij zelf al niet eens meer weet – then you know it. 

Hij of zij gebruikt jouw naam vaak in een gesprek

Naast dat dit best wel, ehm, hot is – is het ook ontzettend lief én een teken dat hij of zij jou wel ziet zitten. Het laat zien dat het gesprek met jóu is en dat mag je ook best weten. 

Je crush neemt het initiatief om in contact met je te komen

Tja, als iemand niet geïnteresseerd is, zal diegene waarschijnlijk ook geen moeite doen om met je in contact te komen. Ghosting staat zeker in het vocabulaire. 

Bron: bestlifeonline.comBeeld: iStock

Must reads 👀