News

Je kan deze maand naar een gratis hondenfestival en het is het schattigste ooit

De liefde voor honden gaat bij ons op de redactie ver, heel ver. We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we hoorden dat er een heus hondenfestival aankomt. Let the dog(s) out!

Gratis naar een hondenfestival met je pluizige vriendje

Het is heus: je kan eind deze maand samen met je viervoeter(s) naar een hondenfestival. En het is nog eens aan de kust ook! Op 25 en 26 september is Westende the place to be, want dan kan je samen met je pluizige vriend met de voetjes los. Tijdens ‘Hondenfestival aan zee’ wil de badplaats uitpakken met haar liefde voor je vierpotige vriendje(s).

Waarom honden hun hoofd schuin houden

Kwispelend losgaan

Maar dat niet alleen, er zijn dat weekend ook maar liefst 150 (!) kraampjes, hondenshows, een speeldorp voor honden en georganiseerde wandelingen. Om dan nog te zwijgen van al die andere enthousiaste honden die aanwezig zullen zijn. Kwispelende staartjes verzekerd, dus.

Kost dat?

Oke, een honden festival dus! Waar kunnen wij ons aanmelden? Het festival is volledig gratis en wordt georganiseerd door Tudor & Friends, dat in het verleden ook al evenementen organiseerde voor honden en hun baasjes. Het enige wat nodig is volgens de organisatie is op je Facebookpagina aan te geven of je van plan bent om te gaan, zodat ze je op de hoogte kunnen houden van eventuele updates.

Wanneer is het hondenfestival?

‘Hondenfestival aan zee’ is op 25 en 26 september van 10.00 uur tot 20.00 uur. De ingang vind je ter hoogte van het hondenstrand (Strandlaan). Meer info vind je op de website van Middelkerke. Kan je er in Westende niet bij zijn? In oktober wordt op het Provinciaal Domein Puyenbroeck nog een hondenfestival georganiseerd. Daarvoor is het wel nodig om tickets te kopen.