Celebs

Temptation Island 2021: aflevering 4

Vandaag staat de vierde aflevering van Temptation Island 2021 Love or Leave op Videoland. De dames hebben hun eerste kampvuur en het gaat er gelijk heftig aan toe. Vooral nieuwkomer Afrain maakt een euhm – bijzondere – entree. We praten je bij over de nieuwste aflevering!

temptation island 2021

Temptation Island 2021: het nieuwe koppel

Het nieuwste seizoen van Temptation Island 2021 is in volle gang. We zijn pas bij aflevering 4 maar het eerste koppel is al van het eiland gestuurd en moest plaats maken voor een nieuw koppel. Het nieuwe koppel, Ayleen en Afrain, wordt aan het begin van de aflevering gevraagd waarom ze meedoen aan de relatietest. Afrain blijkt vroeger nogal een player te zijn geweest en het vertrouwen is bij Ayleen hierdoor beschadigd. 

De nieuwe deelnemers arriveren in de villa en worden met open armen ontvangen. Zoals de meeste vrouwelijke deelnemers houdt Ayleen zich rustig en is ze wat terughoudend. In tegenstelling tot Afrain, die na een paar minuten na binnenkomst al gelijk een regel verbreekt: te veel drinken. De vrijgezellen dames zijn blij met de nieuwe deelnemer en de feeststemming zit er al snel in. Afrain geeft aan zich speciaal te voelen. Als dat maar goed gaat…

Temptation Island 2021: kampvuur en dates

De volgende dag krijgen de dames presentatrice Monica Geuze op bezoek. Monica komt de dames vertellen dat ze in de avond hun eerste kampvuur hebben. De dames zijn bij het horen van het woord gelijk gespannen. Zoals elk jaar krijgen de koppels beelden te zien van hun geliefden, maar dit jaar zijn zij niet de enige die de beelden te zien krijgen. De vrijgezellen op het eiland krijgen namelijk ook álle fragmenten van het kampvuur te zien. Op die manier kunnen ze de deelnemers beter begrijpen en weten zij ook wat er is gezegd en gebeurd.

Bij de mannen staan er vandaag groepsdates op de planning. Wouter en Bert gaan samen met Kim en Shallie minigolven en Afrain en Nico gaan met Laure en Noelle sensueel dansen. De mannen hebben een leuke date met de dames en er worden steeds meer connecties gemaakt.

En dan komt waar we allemaal op wachten: het eerste kampvuur. “Wat kan er nou misgaan in 24 uur?” If she only knew… Afrain mocht niet te veel drinken, dus het komt behoorlijk hard binnen als het eerste fragment laat zien dat Afrain volop geniet van de alcohol. Een van de vrijgezellen dames zegt dat Afrain zijn wilde haren nog lang niet heeft verloren en dat hij veel sfeer in de groep brengt. Ayleen schrikt hier zeker van.

Wantrouwen bij Delphine

Delphine is al tien jaar samen met Bert, maar door een misstap in het verleden is Delphine wantrouwig geworden. Bert zegt in het fragment zich 100 procent vrij te voelen zonder haar en dit maakt het wantrouwen helaas alleen maar groter bij Delphine. “Ik heb me nog wel ingehouden”, reageert ze geschokt.

‘Pornhub’ Chelsey

Julia en Wouter en zijn naar het eiland gekomen omdat Wouter bindingsangst heeft. Hij vertrouwt Julia niet. Maar uit de beelden blijkt dat Wouter het erg gezellig heeft met vrijgezel Chelsey. Hij noemt haar zelfs ‘Pornhub’. Dit vindt Julia respectloos en haar gezicht vertrekt als ze ziet dat de vrijgezelle dame op de kamer is van Wouter. 

Een rollercoaster voor Donna

Donna en Nico doen mee aan het programma omdat Donna onzeker is. Dat Nico verlangt naar een zelfverzekerde dame, wordt snel duidelijk. Tijdens een één op één date met Presley vertelt Nico dat hij het niet met Donna wil uitmaken omdat hij in haar familiebedrijf werkt. Dit is voor Donna de druppel en je kan zien dat Donna door een rollercoaster van emoties gaat. Ze voelt zich belachelijk gemaakt en is boos. “Hij mag alles doen wat die wilt, maar ik hoef het niet te zien.”

In de sneakpeak kunnen we zien dat de mannen er bij een van de mannen het connectie hartje gaat branden. We can’t wait!

Lees hier meer over Temptation Island 2021

Bron: Videoland