Lifestyle

3 x de meest rare dates ooit: “hij schreeuwde naar zijn eigen reflectie”


Soms heb je wel eens een date die niet zo leuk is als gehoopt, maar wat deze mensen hebben meegemaakt hoop je tijdens een date nooit mee te maken. Dit zijn namelijk de drie meest rare date verhalen ever!

Een meisje ging met een boy op date naar een concert, ze dronken een drankje en op het eerste oog leek er niks aan de hand te zijn. Totdat de jongen zo dronken werd en in zijn broek platste waar iedereen bij was. Je zou bijna denken dat het niet erger kon, maar dat kan het wel!  Uiteindelijk kon de boy haar namelijk ook niet meer naar huis brengen en moest zij zelf maar een lift regelen. Hoe dit is afgelopen? Die tweede date is er niet gekomen…


 

Deze eerste date zal vast niet zijn meegevallen voor dit meisje, want deze boy is mega toxic! Tijdens hun eerste date vertelde hij namelijk vreemd zijn te gaan op zijn ex-girlfriend, die daar vervolgens is achter gekomen. De ex maakte een einde aan de relatie en toen zij dat deed, draaide hij door. Hij probeerde zichzelf op dat moment namelijk meteen van kant te maken. Heftig! Toen hij na dit verhaal het meisje op een tweede date vroeg en zij weigerde, begon de jongen te huilen als een baby. 


 

Tijdens deze eerste date met dit meisje haar Tinder date kon zij zich schrap zetten. De jongen vertelde namelijk meteen dat hij agressief uit de hoek kan komen. Zo legde hij uit wel eens naar iemand in de trein te hebben geschreeuwd omdat hij vond dat hij werd aangestaard. Terwijl het in werkelijkheid gewoon zijn eigen reflectie was… De girl vond het een gek verhaal, maar zag nog geen red flags. Totdat de jongen bijna iedere minuut vroeg hoe zij de date vond, terwijl de date nog niet eens was afgelopen. Gelukkig kwam de girl haar bus snel en hoefde zij de boy nooit meer te zien. 

Lees ook: 
Holy moly: je kan nu 48 uur met een vreemde op romantische date naar Kreta 

Rianne (26) gaat vreemd via een datingapp: “het heeft mijn relatie een boost gegeven”

Bron: RedditBeeld: I Stock