Travel

Holy moly: je kan nu 48 uur met een vreemde op romantische date naar Kreta

24 uur lang op date met naar een warme plek: zou jij het kunnen met een volslagen onbekende waarmee jij crusht? Wij in ieder geval niet! Nu moeten twee singles toch echt aan dit avontuur geloven en wij zijn heel erg benieuwd hoe dat zal zijn!

droomdate Kreta onbekende

Onbekende droomdate Kreta

Wij zijn dol op daten, maar moeten ook bekennen dat we wel toe zijn aan een andere uitdaging zo nu en dan. De datingapp happn en reisorganisatie Corendon dachten hier net zo over en bedachten een uniek concept. Ze slaan de handen ineen om twee singles die voor elkaar compleet onbekenden zijn, een 48 uur durende droomdate op Kreta te bezorgen. Holy moly! De singles konden zich de afgelopen weken opgeven voor dit avontuur en dit deden ze dan ook massaal, want uit de 1500 aanmelden is een winnares gekozen. Zij is de gelukkige die samen met een van haar happn crushes dit liefdesavontuur aangaat. 

Zal er liefde opbloeien op Kreta?

De onbekende lovebirds zullen voor hun eerste date in het gloedjenieuwe Minos Ambassador Hotel verblijven. Hier zullen zij door de romantische straatjes van het stadje Rethymnon wandelen, proosten tijdens een wijnproeverij, varen over het prachtig Griekse water. Last but zeker not least mogen ze als kers op de taart lekker samen zullen dineren. Als dit niet de ideale setting is om liefde te laten opbloeien, weten wij het ook niet meer! De singles gaan van 3 tot en met 5 september naar Kreta. Wij zijn heel erg benieuwd hoe deze love story zich zal gaan ontwikkelen. Denk jij dat de vonk sneller overslaan in een zonnige vakantiesetting? Het concept klinkt ergens doodeng als je het ons vraagt, maar ook wel super uitdaging! Perfect voor als je klaar bent met de standaard wandeldates in Nederland of bent uitgekeken op dat drankje in de kroeg. 

Lees ook: 

Dit is de winnaar van De Bachelor 2021

9 x de leukste tips voor een weekendje weg met je lover

Beeld: Getty Images
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved