Celebs

FOTO: Laura Ponticorvo is bevallen van haar eerste kindje

Laura Ponticorvo is bevallen van haar eerste kindje. De realityster werd een paar dagen geleden opgenomen in het ziekenhuis en liet gister op Instagram weten dat ze is bevallen. Dus kom maar op met die beschuit met roze muisjes, because its a girl.

Laura Ponticorvo is bevallen van haar eerste kindje

Laura Ponticorvo en haar vriend Ryan Rijger hebben hun eerste kindje gekregen. Vijf maanden geleden maakte het stel bekend in verwachting te zijn en deze week was het dan zo ver! Op 7 september 18:45 werd het meisje geboren en was de wereld een girl rijker. De naam van dit kleintje? Giulia Sébi Amore Margherita, een mond vol!

De heftige bevalling van Laura Ponticorvo

Het stel is mega happy, maar een stressloze bevalling was het niet. Laura is namelijk drie weken te vroeg bevallen van haar dochtertje. In haar Instagram-caption schrijft de influencer dat ze er alles aan heeft gedaan om het kindje zo lang mogelijk in haar buik te houden, maar dat het toch echt tijd was om haar en de baby te redden. Laura had namelijk een te hoge bloeddruk en in het ziekenhuis is vastgesteld dat dit een zwangerschapsvergiftiging was. Hierdoor werd Laura gedwongen vroegtijdig te bevallen. De kersverse moeder schrijft dat het goed gaat met Giulia en dat ze gezond en sterk is. Met Laura zelf gaat het helaas wat minder goed. Ze moet in het ziekenhuis blijven tot ze helemaal hersteld is.

 

Laura Ponticorvo deelt haar teleurstelling

Op Instagram deelt Laura Ponticorvo met haar volgers dat ze door de vroege opname al haar verwachtingen heeft moeten loslaten. Ze hebben door de vroegtijdige bevalling geen tijd gehad de babykamer in orde te maken en dit kwam rauw op haar dak. Maar al die teleurstelling viel weg zodra ze het kindje in haar armen kon sluiten. Laura en Ryan geven aan even offline te zijn op alle socials zodat ze hun rust kunnen pakken en optimaal kunnen genieten van hun pasgeboren wonder. We hopen dat Laura zich snel beter voelt en wensen deze kersverse ouders al het geluk toe.

Wie is Laura Ponticorvo?

Laura Ponticorvo kunnen we kennen van het programma ‘Mijn vieze vette verloofde’. In dit programma moest ze haar vrienden en familie ervan overtuigen dat ze ging trouwen met een hele nare man. Ze heeft het programma gewonnen en na haar deelname is ze influencer geworden.

Lees ook:

Hilarische beval verhalen: “de gynaecoloog, verloskundige én mijn man waren zeiknat”

VIDEO: Kylie Jenner is zwanger van haar tweede kindje

FOTO: Famke Louise showt haar zwangere buik

 

 

Bron: InstagramBeeld: brunopress