Lifestyle

Dit zijn de meest bizarre TikTok make-up transformaties

Make-up kan veel doen met je gezicht. Vaak doen wat foundation, mascara en blush al wonderen en zorgt het ervoor dat je er net wat frisser uitziet. Maar wat deze mensen met make-up doen, is wel heel bizar.

Tiktok make-up transformatie

Toen tiktok een paar jaar geleden begon was het voornamelijk voor dansjes bedoeld, maar inmiddels is TikTok uitgegroeid tot de broedplaats van content makers en influencers. And we love it! Er worden dagelijks duizenden video’s geplaatst en meer dan 830.000 Nederlanders hebben de app op hun telefoon staan. Girlscene kwam deze make-up transformaties tegen en onze broek zakte ervan af! Want deze make-up transformaties zijn echt INSANE!

@voronina_valeria_

Een van de heftigste transformaties is toch wel die van Voronina. In de reacties van de 4,6 miljoen keer bekeken TikTok schrijven mensen dat ze niet geloven dat dit hetzelfde meisje is en dat ze deze catfish wel heel bizar vinden. Can u blame them?

@voronina_valeria_

#tryingtomakeafoolofme challenge #fyp #foryou #makeuptransformation

♬ original sound – mailys.ly

@fabiola.baglieri

De transformatie van Fabiola is er eentje die ook zeker thuishoort in dit rijtje. De video is gemaakt als reactie op een fan die schreef: ‘I have trust issues now’. Wij snappen waarom deze fan dit schreef en kunnen niet geloven dat make-up dit kan doen.

@fabiola.baglieri

Reply to @sadcuhalvin

♬ original sound – AMY <3

@muawk

De volgende transformatie is die van de make-up artist Whitney Kait. Whitney lijkt op het eerste gezicht een schattig meisje maar bij het zien van de tattoo op haar gezicht verandert dat imago al snel. Om maar niet te spreken over het eindresultaat van haar make-up transformatie. WOW!

@muawk

I think I’m starting to like my smile more. 😅😫 how are my babies? #missyouguys #makeuptransformation #hashtaglolomg #mua #omaha #midwest

♬ original sound – ana 🙀

@jesthejemini

De volgende catfish die we hebben gevonden is Jes. Deze blonde dame laat aan het begin van haar TikTok zien dat ze last heeft van acne en hoewel dit helemaal niet ‘lelijk’ hoeft te zijn, transformeert Jes haar gezicht volledig en lijkt ze wel 10 jaar ouder! Wij vragen ons wel een beetje af hoeveel lagen foundation hierop zitten. En of dat goed is voor acné…

@jesthejemini

#beforeandaftermakeup #MyFutureThanksMe #powerofmakeup #makeuptransformation #montero #makeupmetamorphos #mua #glowup #beautymode #thatgirlispoison

♬ Montero x The Hub – Guy McLachlan

@arenee.mua

De last, but certainly not the least. Arenee is make-up artist en een verdomd goeie ook! Op het eerste gezicht zie je dat deze dame ook prima zonder make-up de deur uit zou kunnen, en dat ze prachtige grote ogen heeft. Toch neemt de make-up artist zichzelf onder handen en de transformatie is bizar! Wij zijn in love met haar krullen en vinden dit toch wel een van de mooiste transformaties uit het rijtje.   

@arenee.mua

😏 #fyp #makeuptransformation #mua

♬ Asthma Pump – taymoneyduh

 

Lees ook:

Dít doet het dus met je billen wanneer je er een hele dag opzit

Mega handige TikTok-hack: zó voorkom je dat je omgeslagen handdoek afzakt

Instagram vs reality: deze influencers delen op TikTok hoe heftig hun foto’s zijn bewerkt

Bron: tiktokBeeld: unsplash