Celebs

FOTO: Famke Louise showt haar zwangere buik

If u didn’t get the memo, dan helpen we je even: Famke Louise is samen met Denzel Slager zwanger van hun eerste kindje! En ondanks dat dit pas een paar weken geleden bekend is gemaakt, is haar buik al enorm gegroeid.

Famke Louise is zwanger

Een paar weken geleden deelde zangeres en influencer Famke Louise dat ze een relatie heeft met Love Island winnaar Denzel Slager. De twee hebben hun relatie een tijdje geheimgehouden, maar dat is niet het enige wat ze verborgen hielden. Een dag na de bekendmaking van hun relatie deelt Famke op haar Instagram dat ze zwanger is van haar eerste kindje! In een interview met RTL Boulevard vertelt ze dat ze veel last heeft van moodswings, vermoeidheid en misselijkheid. Gelukkig gaat het nu beter met haar en het stel kan niet wachten om hun kindje vast te houden.

Babybump van zwangere Famke Louise 

En dat kindje vast houden, kan nog wel sneller gaan gebeuren dan je verwacht! Gisteravond deelde Famke een foto op haar story van haar enorm babybump. Haar fans zijn geshockt en hadden niet door dat Famke al zo ver in haar zwangerschap zat. Ook geeft de zangeres aan dat ze veel rugklachten heeft en dat ze wel een massage kan gebruiken. Gelukkig hoeft ze het niet alleen te doen en is Denzel er om haar te ondersteunen: “Ik had het met niemand anders willen doen.”

Famke Louise buik

Bron: instagram (@famkelouise_)

Gender neutrale baby voor Famke Louise en Denzel Slager

Welk geslacht het kindje heeft is voor het stel en de fans nog een verrassing. Famke en Denzel willen het tot die tijd genderneutraal houden en ook op de reveal party zal er geen blauw of roze aanwezig zijn:  “Je weet niet waar onze kleine op gaat vallen, dus willen we ook geen kleurkeuze maken.” De ouders in spe lijken in de zevende hemel en kunnen niet wachten om ouders te worden! We zijn benieuwd welk geslacht het kindje heeft, en zullen jullie natuurlijk op de hoogte houden.  

Bron: RTL BoulevardBeeld: BrunoPress