Films & Series

6 feitjes over Kissing Booth-acteur Joel Courtney die je nog niet wist

The Kissing Booth is helemaal hot op Netflix. Nu The Kissing Booth 3 net is verschenen vonden we het tijd om wat grappige feitjes over Lee Flynn aka. Joel Courtney met je te delen. Wist je bijvoorbeeld dat deze Kissing Booth-acteur in nog veel meer andere films speelt?

1. Say what: hij is getrouwd! 
Joel Courtney uit The Kissing Booth is pas 25 jaar en is vorig jaar getrouwd. Say what?! Ja, dat lees je goed. Hij vroeg zijn vriendin Mia Scholink, die hij al van kleins af aan kent, ten huwelijk op Valentijnsdag vorig jaar.
 

2. Joel Courtney is 183 cm lang 
Je denkt misschien dat Joel Courney klein is, maar dat komt vooral omdat zijn broer in The Kissing Booth veel groter is. Joel is alsnog behoorlijk lang, namelijk 183 centimeter. 

3. De eerste filmrol van Joel Courtney was in Super 8
De allereerste rol van Joel kreeg hij toen hij 15 jaar was. Hij speelde namelijk in Super 8. Hij deed auditie voor de rol tijdens een bezoek aan zijn broer Caleb in LA en kreeg uiteindelijk de hoofdrol.

4. Hij speelt ook in de film ‘F the Prom’ 
Samen met Riverdale-actrice Madelaine Petsch (Cheryl Blossom) en Danielle Campbell, die je misschien kent als Davina Claire uit The Originals. Ja, deze Kissing Booth-acteur doet een heleboel.

5. Joel Courtney en Joey King werden beste vrienden na het filmen van The Kissing Booth
Hoe lief! Joel en Joey ontmoetten elkaar op de set van The Kissing Booth 1 en sindsdien zijn ze goede vrienden. In een gesprek met Shine On Media zei Joel: “Ik hou van dat meisje, we zijn eigenlijk gewoon de beste vrienden. Terug op de set komen was net zoiets als je favoriete jas aantrekken. Er is veel liefde, vreugde en passie. Het was echt speciaal, het was het meest bijzondere.”

6. De celebcrush van Joel Courtney is Hailee Steinfeld
Ook celebs hebben celebritycrushes. Die van The Kissing Booth-acteur is zangeres Hailee Steinfeld. En ja, wij begrijpen wel waarom!

 
Bron: Flair BE, Popbuzz, Sweety HighBeeld: iStock